Zobacz pojedynczy post
stary 28-07-2009, 00:52   #9428
Dragnit2
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 06 2009
Lokacja: Warszawa

Stan: Niegrający
Imię: Dragnit
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 48
Poziom mag.: 44
Dragnit2 ma numer GG 9677764 Send a message via Skype™ to Dragnit2
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ripppppppahhhhh Pokaż post
kocham takich nerdow jak ty nikogo nie pytalem czy mnie pamieta, bo proste ze kazdy mnie pamieta, jedni lepiej drudzy gorzej. A Tobie bongo pomaga? A co bylo jak Cie bilem pod dp jakos 2 dni temu? Nitz mnie siohal i dwoch innych bongosow, nie pamietam kto, chyba Matik i ktos jeszcze blokowali dp zebys sie wyjebal. A jesli ktos mnie obraza to znaczy ze te pol roku temu wychujalem go na kase (naprzyklad Ciebie) albo zabilem czy cos (naprzyklad hans czesiek). I nie mow ze jestes z bongo jesli polowa z ktorymi gadam uzywa o tobie jednego okreslenia 'smiec'. Bongo bylo 2-3 lata temu jak latalismy na kopalnie i cieszylismy sie ze zdjelismy 70 msa albo nasze pierwsze maslogi na statku, potem zaczelo sie wszystko je.bac, wedlug mnie za sprawa nowych ludzi. pozderki
o ile dobrze pamietam to nie zrobiles pzta ani razu bo wiedziales ze cie dojebie aivi i sobczyk
kiedy mnie ojebales? jakos nie pamietam, jedynie komu kase z bongo dawalem to pimolowi[nie mial kasy] i vrellowi[hacknolem typa i mialem 130k+]

bongo mi nie pomaga? bylem juz bez potow wpadl aivi i sobczyk leczyli mnie i huja zrobiles
c ya