1. Przedmioty są dodawane na bieżąco.
2. Co do opisów - moglibyśmy w jeden dzień uzupełnić wszystkie w stylu "to jest zbroja, dobry knight ją używa", "to jest łuk. służy do strzelania". Jednak my chcemy czegoś więcej i ludzie piszą dużo ciekawsze opisy i po 15+ naprawdę się to nudzi. Człowiek to nie maszyna. W międzyczasie pisane są opisy i taktyki potworów. Jak na małą grupę to sporo pisania. Nie, nie może być większa, była i jak widać nie można prawie na nikim polegać: )
3. Co ma moderator forum.tibia.pl, do supporterów Tibia.pl?
4. Co do update TE. Rozumiem, że mamy dodawać po kawałeczku mapy? Czy Ty w ogóle wiesz o czym piszesz?
5. Dużej ilości u Rashida? Kurcze kolego trochę ftopa bo niedawno zaktualizowałem go z godnie z screenem price listy. Po update 8.5: ))) Jednak brakuje czegoś? Jakby Ci tak bardzo zależało to zawsze mógłbyś wysłać sugestie które bardzo nam pomagają. Nie jestem maszyną i nie będę chodził co tydzień po wszystkich npc i sprawdzał czy pricelista się zmieniła.
|