Zobacz pojedynczy post
stary 29-07-2009, 13:19   #14
Dragostino
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: KrK

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 188
Skille: Slabe
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez arash90 Pokaż post
Witam.
Sporo przeglądałem forum i nie znalazłem odpowiedzi. Nie wiem też czy to dobry dział.
Zastanawiam się czy to normalne czy tylko ja mam taki problem. W jaki sposób Wy zabijacie potwory , które są zaraz kolo wejścia/zejścia na niższy/wyższy poziom ? Ja zawsze mam duży waste w takich sytuacjach ;/ np expiąc na cyclopolis schodze zabijając wszystko do poziomu -4 a kiedy wracam przy każdych schodach jest sporo potworków. 90% smp które tam wastuje schodza właśnie w tej sytuacji. Tak samo przy Ice witch tower. Jeżeli jest wybity caly resp to moge sobie tam poexpic , ale gdy trafiam na full resp to 3 barbariany + 2 Ice witche powodują spory waste ;/ Co Wy w takich sytucjach robicie ?
Podobnie mam z troche silniejszymi potworkami.. Np w jaskini Bog Raiderów na Edron. Niby w poradnikach jest ze można expic juz na niższym lvl niz ja mam , ale u mnie na 1 Bog Raidera idzie około 2-3 smp co najmniej. Z Dragami podobnie , na 1 Draga zużywam około 2-4 smp a exp nie jest jakiś cudownie wysoki. To normalne czy ja grac nie potrafie? O.o
Moja postac ma 58 lvl i skille 78/64.
Mój kumpel expiac na poh (głównie dragi + cyce , czasami gs) na 42 lvl'u prawie nigdy nic nie wastuje na same dragi. Rzadko kiedy mu schodzi jakis mf na niego , chyba ze wbije sie na draga + gs'a to juz inna sprawa
Dragostino jest offline   Odpowiedz z Cytatem