Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Biteq^^
Bylem na wakacjach i wcale z tego powodu, ze was nie widzialem nie ubolewam. Chociaz byly tam tez normalne osoby z ktorymi mozna normalnie porozmawiac. A co do kolegow no przykro mi nawet jesli ktos cos robi nic za to nie moge, rozumiem jakbys mi to wypomnial jak bym ja tak robil. Tak swoja droga to chcieliscie sie poczuc jak goscie? Czy sie dowartosciowac w ten sposob nie wpuszczajac kazdego? TAK TAK JESTESCIE LEPSI. Zapomnialem. Co do tego, ze jestestem w.g Ciebie "DZIECIAKIEM" to nic na to nie poradze czasu nie przyspiesze. Nie bede sie znizal do twojego poziomu obrazajac Cie, bo nie dowartosciwywuje sie w ten sposob. Jezeli ty tak to prosze bardzo rob to dalej  Szkoda tylko, ze na forum i w grze jestes taki pyskaty bo na rl slyszalem cicha woda. No ale cicha woda brzegi rwie co nie?
|
a co mielismy wpuscic 20 osob ktore przyprowadzili Wiglas i Ziomal, których nikt tam nie lubial moze poza 3 osobami z pwo?? a i jeszcze poczekac az nas z hotelu wyjebia. sry ze nie jestem taki pomyslowy jak Ty. nie wiesz jak bylo a pierdolisz, wiec lepiej sie nie wypowiadaj.