To dzialo sie na rl, mniej wiecej tak:
Wychodze ze szkoly, patrze na lewo i prawo, o podchodzi kumpel z innej klasy z jakims przy***em z jego klasy (znam tego przy***a z widzenia). Nazwyjsmy mrs. przy***a Damka (bo tak go przezywaja). Bede tu pisal dialogi jakie mniej wiecej szly w moja strone.
Damka: Ty jestes jakis po***any, piszesz na stronce (chodzi o tibia.com) ze masz 90 dista, 18mlvl itp.
Ja: Jakbys sie przykladal na angielskim i zajzal do slownika to bys wiedzial co to znaczy "I want to reach 90 distance (maly przyklad)
Damka: A wlasciwie to po co to napisales? Ja na Securze jestem bossem i Ci ****a nie pozwalam tak pisac. Wiesz mi to Harry Marry pisze "Dobry Panie Damianie" a Alfonzo to mi ****a invite do swoich domkow dal (zwlaszcza ze na jednym swiecie mozna miec tylko jeden domek na wlasnosc, ale to maly offtop~)
Ja: No co ty nie powiesz. (zeby sprobowac zmienic atmosfere to zmienilem temat) No, ostatnio Banshee Quest wykonalem.
Kumpel: Hehe, to jest tamten co trzeba na final roomie 2x dl itp. zabic
Damka: eee tam glupi jestes, ja tam z kolega pojde i zalatwie to.
Ja: (tutaj wpadlem z furiozyczny smiech)
Damka: Zrobie do wakacji 95 dista, a Ty cieniaku chcesz zrobic tylko 90 dista do wakacji, cienki jestes to wszystko. Jaki masz eq?
Ja: No mam c-seta i bohy.
Damka: Buahahah, moj kolega z kafy mial taki sprzet na 18lvl, cienki jestes po prostu.
Ja: (do kolegi) debilom sie wybacza
Nie napisalem wszystkich tekstow jakie we mnie lecialy, a bylo ich mnostwo jaki ja jestem cienki itp. A na koniec was zagne, szanowny Pan Damka ma 17lv i 55 dista.
@down Dr. Unkown
Jesli chodzi o gre to niech sobie jedzie i jedzie po mnie, ale jakby zaczol jechac po rodzinie to juz nie bylo by mu tak wesolo.
@down
Owy Pan gra na Secura i ma nick Calio Skal.
Dzis gadalem z kolega zeby nick jego wziosc, on tam cos zaczol podsluchwiac, podchodzi i mowi:
Co? Po co chcesz moj nick? Loda chciales? I tak nie dostaniesz
Czemu ludzie mysla ze jak beda przeklinac to beda na Topie itp.?
Ostatnio edytowany przez ro0t - 18-02-2005 o 16:55.
|