40-60mlvl w 1 dzien
Witam.Jako ze jestem niezdecydowany i zmieszany chcialbym was drogich uzytkownikow forum prosic o rade i pomoc.Mianowicie chcialbym miec bardzo dobry magic lvl na moim MS aby szybko expic (PG !) w zwiazku z tym mam pytanko
Czy jest sens wydac 1kk-2kk na mana potiony i robic sd na nich ? Mam teraz 45lvl i 40mlvl, moim celem i marzeniem jest wbicie 65-70mlvl na jak najnizszym lvl.Oczywiscie nie chce czekac miesiacami na to tylko zrobic to w max tydzien czasu.Mam na zwastowanie 1-2kk wiadomo 60-70% tej sumy zwroci mi sie za SD takze moje pytanie brzmi jaki mlvl uzyskam wypijac 1000bp mp , 2000bp mp i czy jest sens wydac 300-600k na to ?Dodam ze kasa to dla mnie nie problem poniewaz mam 230RP a jak wiadomo palladynem bardzo szybko i latwo sie zarabia.Doradźcie mi czy lepiej wydac ta kase na expa i miec 50+ mlvl na 90 lvl czy lepiej miec 70mlvl na 60lvl a potem koksowac na expie i zastanawiac sie jaka mine ma 90-100lvl widzac ze dostaje mniej expa za kazdego potworka niz ja 60 sorcem(oczywiscie chodzi mi o bicie z exori ale to tylko taki przyklad)
Drugie pytanie, od jakiego mlvl najlepiej isc expic i wbijac mlvl juz tylko na expie ?
Glupie posty i komentarze beda przeze mnie ignorowane wiec jesli masz cos glupiego napisac - nie marnuj swojego i mojego czasu bo mnie to nie ruszy, lepiej sie powstrzymac i isc na dobranocke
Pozdrawiam i licze na sensowne komentarze
|