Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2009, 01:00   #6309
Ulrikk
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero Pokaż post
Tylko, że metal może przyjebać, a "zgejowany pedał" co najwyżej sprzedać buziaka.
Czemu połowa metali, których miałem przyjemność widzieć, wystraszyłaby się byle gimnazjalisty? Jest też paru, których niestety znam osobiście. Każdy myśli, że w glanach nikt mu nie podskoczy. Problem w tym, że zanim nogę podniesie będzie musiał zbierać swoje zęby.

Cytuj:
Szczerze mówiąc, jak widzę 15 ziomków z piwem na ławce na osiedlu (na szczęście nie moim), identycznych jak klony (wszyscy łysi i w za dużym wdzianku), których stać tylko na teksty typu 'panienka!11' czy 'pacz, on ma duszsze włosy niż dziewczyna!11' to chce mi się śmiać i nie czuję się w żaden sposób dotknięty.
No tak, 15 metali z gównianym trunkiem 2zl/litr gdzieś w lesie(na szczęście nie moim), identycznych jak klony (wszyscy długowłosi i w czarnych ubraniach), których stać tylko na teksty typu 'metal jest najlepszy!11' czy 'pacz, on jest łysy, pewnie głupszy niż but!11' są mądrzejsi ;P

Generalnie to jak ja siedzę z 'ziomkami' na ławce, to żaden z nas nie jest do drugiego podobny, bo to, że słuchają rapu nie znaczy, że musza wyglądać jak biali murzyni- w przeciwieństwie do większości metali, którzy muszą pokazywać na każdym kroku, jakiej to wyjebanej muzyki oni słuchają

Ostatnio edytowany przez Ulrikk - 30-07-2009 o 01:25.
  Odpowiedz z Cytatem