Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacz_knight
Swietnie, ja niestety ie bede grac z wami na eMS. Caly czas wyskakuje ten blad i niestety nie wiem co zrobic. Nowego Direx'a mam, gre przeinstalowalem 3 razy, tak samo jak sciaganie instalki. Niewiedziec czemu, ale jakies 3 miechy temu mialem na kompie eMS i wszystko bylo ok. o.O
No nic... Dzisiaj zrobie Flame Wizarda na gMS...
|
Jeśli Ci działało parę miesięcy temu to widocznie zasyfił Ci się komp, chyba nie widzę żadnego innego sensownego wytłumaczenia. Chyba, że instalka Maple ma takie wymagania, ze Twój komp jej nie udźwignie ;p.
Co do robienia Cyngusa na gMS wstrzymaj się jeszcze ze 2 dni, bo będziesz się tylko denerwował. Ten cały "Rookgard" dla Cyngusów przechodzi się w max 15 min, zaraz po wprowadzeniu tej rasy CALUTEŃKI server się na nie rzucił, i tak mamy szczęście bo jest tam ponad 20 channeli, gdy np. na EMS jest ich zaledwie 6 (aż boję się pomyśleć co tam będzie) w wyniku czego robiłem to aż godzinę. Nie wspominam już teraz o miejscach do expa dla 10-15lvl gdzie aż roi się od graczy.
Trochę z innej beczki. Wczoraj może półtorej godzinki po updacie, robiłem questy u jakiegoś agenta w Sleepywood, jestem na Zombiakach i Hornach.
Tutaj nagle wskakuje mi Cyngus z 25lvlem. On chyba wie co to znaczy pg