Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon
Joł joł!!!
Dajcie spokoj, nie robcie z tego tematu miejsca na "a ja mam to i tamto"...
Zapotrzebowanie na okreslone produkty zmienia sie z biegiem lat, u kazdego czlowieka w roznym okresie przychodzi chec i swiadomosc zbierania pieniedzy na np. komputer, sprzet do windsurfingu, samochod czy mieszkanie, a niektorym taka swiadomosc nie przychodzi wcale i cale zycie kase wydaja na bzdury i zyja na kredyt. Przykladowo - czy ty jako dziecko (5-7 lat) nie wydawales wiekszosci swojej kasy na czipsy i slodycze? Czy to nie bylo takie samo "marnowane" pieniedzy? Teraz pomysl, ile wydales siana i dojdz do wniosku, ze mogles to odlozyc np. na samochod.
|
I tak przez tibie mu się przytępiły zdolności manualne, więc rozbiłby samochód/dom podpalił podczas pichcenia słodkości/Psp by mu do kałuży wpadło.
A tak to <buy> 250g <zwijanie> <podpal> i masz laski, kase, wszystko.
To oczywiście nędzna próba żartowania sobie z narkomanów. Litawor, dzisiaj myślisz, że jesteś niewiadomo jaki kozak i twardziel psychiczny. Nie dziś, nie jutro ale za pare lat będziesz zwłokami. Ale być może od tej jednej "decyzji" zależy, czy twoje truchło zostanie podpalone(lub pochowane) za 15 lat, czy za 60.
Świat idzie do przodu, i niedługo będzie coraz więcej powodów aby żyć (już jest dużo np rzyć).
Narkotyki sux, wole ld/oobe tylko szkoda, że nie daje rady się nauczyć -^.
Ćpać zaczne po 70 (jak dożyje) i jak reszta innych fajności do źrebienia mózgu mi się znudzi.
@Down
Jutro na drugie bigos.
A CO MYŚLISZ, że jak technologia pójdzie na przód to każdy będzie mógł zostać cyborgiem ala Grievous i ponownie aktywować sobie mózg? TRZEBA BĘDZIE MIEĆ KASE NOOBIE, i być szanowaną personą.