Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2009, 13:06   #290
Rooo
Użytkownik Forum

Rooo's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2007
Lokacja: Premia ROx :)

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Premia 4ever
Świat: Premia
Poziom: 200
Skille: 113/85
Poziom mag.: 24
Domyślny

Koxiu napisał tego posta w czerwcu ^^ GZ dla twojego refleksu
Jeżeli już zacząłeś ten temat ^^

"PA - dosc duze jezeli zadziera sie z kumplami lub z ludzmi od VS - 70%serva (-)"

PA dla normalnych graczy nie istnieje lub jest bardzo rzadkie. Ale to nic w porównaniu do innych światów pvp , gdzie ciągle ktoś robi PA.

"Ceny dosc niskie MMS/GL/MPA/D-arm etc malo kto kupuje wiec czasem ludzie z rozpaczy sprzedaja po 40k a e-plate po 150k. Z jednej strony to fajnie bo mozna sobie latwo seta zalatwic ale z drugiej jak wydajesz gruba kase na hunta i spadna Ci GL to nie cieszysz sie bo trudno je sprzedac i nie sa warte swojej ceny. (-/+)"

Ceny niskie to fakt. Chociaż Inq itemy 750k kosztują teraz , a cena wynosiła 1.5-2miesiące temu 1kk . Już raczej nie spadnie ,bo service kosztuje 400k. Ale można też szybko zebrać potrzebne itemy do addonów jeśli się chce. Mi zajęło zebranie wszystkich przedmiotów do Full Barbariana tylko tydzień.

"Mala liczba graczy online powoduje ze spawny sa bardzo wolne. A wieczorami lub rano jest po 80-100 ludzi online. I potem takie spawny jak D-Lair Edron daja 50k/h co jest kompletnym obciachem (-)"

A kogo obchodzi jakieś d-lair ;p W yalahar jak już tak bardzo chcesz masz 100k/h . POI DL 190-200k/h mam z pb rano jak jest 100 osób online. Frosty ze 180k/h a jak chcesz z AS to 260k/h +. Jak się chce to zawsze coś znajdziesz z dobrym expem dla siebie.

"Nie ma Facc noobow czyli nie ma latwego rynku zbytu. Albo noobow na ktorych mozna zarabiac kupujac taniej itemy a sprzedajac drozej, czy tez rune makerow. (-)"

Co do noobów zgodze się . Chociaż czasem to jest plus ,bo hackerzy szybko chcą sprzedać itemy i sellają po śmiesznych cenach. Ja osobiście kupiłem itemy za 100k , które potem sprzedałem w ciągu 2h za 320k. Albo necro shielda za 600k , a normalna cena wynosiła 1.2kk .

"Musisz skillowac na premmy acc co jest glupota :S (-)"

Pacc kosztuje 130-180k ,czyli od 1 do kilku dni expienia dla chętnych. Wysilisz się w weekend i masz kasę na pacc-a na 3 miechy. Więc się nawet opłaca ,bo możesz po skillować na gargoylach czy monkach na edron. Są różne fajne miejscówki. Ja sam skilluję na Vampirze. Poza tym nie musisz ciągle skillować tylko od czasu do czasu uprzyjemnić sobie czas ćwiczeń jakimś wspólnym huntem.

Ostatnio edytowany przez Rooo - 30-07-2009 o 13:11.
Rooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem