Jak ktoś zasługuje na bana to się daje bana, jak na ostrzeżenie to się go ostrzega i koniec. Domyślnie bany są dużo lepszym sposobem na was. Ostrzeżenia sobie ludzie olewają, a ban przynajmniej dostęp z ich normalnego konta odcina do forum.
Te szopki z hasłami że moderacja nie rozmawia z "bloggerami" możecie sobie wsadzić w buty.
BTW mamy straszną alergie na ludzi, którzy mówią nam co mamy robić, a sami nigdy nic z moderacją forum większego od klasowego nie mieli.
Co do wydarzeń ze światów to one docelowo miały być miejscem, gdzie wszyscy krzykacze co normalnie robili wojny w tematach ze zdjęciami znajdą miejsce i tam będą się mogli wyżyć bez przeszkadzania normalnym ludziom.
Co do samych blogów i dlaczego jest tam jak jest:
Blogi powstały jako kolejny genialny pomysł Bosala, na który nikt nie był przygotowany. Mimo tego, że odradzałem mu uruchomienie blogów z braku ludzi wyznaczonych do moderacji tego, ciężkości w moderacji blogów jak i faktu, że domyślnie NA PEWNO będzie tam burdel straszny.
Bosal nie posłuchał, uruchomił blogi, a ja żadnego modka nie będę poświęcał z forum na blogi celowo. Jak ktoś chce i ma ochotę zapuścić się do tego burdelu i posprzątać tam trochę to proszę bardzo.
Reasumując:
Jak macie pretensje to sobie piszcie PW do Bosala. Ja ręce od tego umywam. Blogi popieram tylko, że powinny one być odpowiednio zorganizowane. A ja nie mam zamiaru naprawiać wszystkiego po Bosalu. -.-""
|