Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsiakoS
@ufok
zawsze chciałem autograf od miszcza pvpa :*
|
Widzę, że nadal nie rozumiesz prostej zależności, a ponieważ nie chce mi się powtarzać tego samego po raz n-ty zacytuje tylko swojego posta, z mojego ulubionego tematu (chociaż nie łudzę się nawet, że tym razem zrozumiesz, skoro nie udało ci się do tej pory)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik
i zrozum wreszcie, ze nikt ci tu skilla nie pokaze, nie dlatego, ze go nie ma, ale dlatego, ze cipsoft sukcesywnie krok po kroku niszczac system pvp, doprowadzil do takiego stanu, ze nie da sie juz wcale tak latwo odroznic kogos kto od kilku juz lat siedzi w pvp, od idioty z wyboconym charem, wam jednak udalo sie pokazac, ze jestescie tymi drugimi, co zreszta widac wyraznie na tym filmie
przestan sie juz osmieszac, jak chcesz mozemy wbic na 36hopto, bedziesz mial pelne pole do popisu
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=199613
Dodam tylko, że jeśli nie wyleczyłeś jeszcze swojego adhd, to nie staraj się nawet odpisywać, bo twój post, mój drogi tibijczyku zostanie zignorowany, jako, że nikt tutaj nie ma w zwyczaju odpowiadać na napinkę zakompleksionych dzieciaczków, których jedynym celem życiowym jest posiadanie coraz to fajniejszych wymyślanych przez cipsoft pikselowych obrazków, za które to gotowe są poćwiartować kolegę tudzież pobić mamę krzesłem.