Cytuj:
Oryginalnie napisane przez evilKRIK
Po drugie gdy idziemy tunelem albo szerszym korytarzem i widzimy że biegnie do nas coś mocnego jak na nasz lvl(np. uśmiechnięty breseker z toporem) to knight ma tylko ucieczke, a mag może strzelić z fire fielda albo firebomb (polecam to drugie bo pierwsze nie zawsze skutkuje) i mamy troszke więcej czasu na a)ucieczke b)bicie go na odległość.
|
Nie jestem specjalistą od knighta ale wydaje mi się, że tą profesją też można używać Fire fielda i firebomb.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez evilKRIK
Po trzecie są potwory co nie widzą niewidzialnych a mimo to potrafią zrobić krzywde(demon skelton,hunter, fire devil)invisybility, z tym niezwykle przydatnym czarem za 1k zabierającym 210many możemy wyeliminować DS`y z SD czy HMM fire devile tak samo, huntery można nawet załatwić walką wręcz, lub gdy jest ich dużo to gfb. Trzeba pamiętać że ten czar nie jest wieczny i gdy się kończy a terytorium wroga nie jest jeszcze całkiem oczyszczone to zostawić se czas na ucieczke(np. 3 minuty na akcje 20 sekund na ucieczke, zalerzy od terytorium, polecam mieć stoper  , nie to nie żart nie raz mnie to uratowało) No to chyba juz na tyle chodz jest tego znacznie więcej 
|
Knight tez moze stac sie niewidzialny uzywajac pierscienia (Stealth ring)