Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsiakoS
skąd wiesz co jest moim celem życiowym? nie dość że się powtarzasz po raz setny, nie dość że Twoja elokwencja jest na poziomie gimnazjum to jeszcze to udawanie mądrego jest na poziomie zerowym!
btw: jakoś odpisałeś na mój post, więc raczej nie został zignorowany?
ja tu wpadłem giezetnąć topica, a nie kłócić się z małpiszonem, sorry chłopaki, już nie będę :<
|
Twój post jest tak żałosny - zresztą podobnie jak ty - że nie odczuwam już nawet potrzeby, żeby go szerzej skomentować i gwarantuję ci, że więcej tego nie zrobię, więc odpuść sobie kundelku i wróć grzecznie do budy. Możesz sobie też odpuścić "giezetowanie" nam topica, bo jeśli jeszcze nie pojąłeś to uświadomię cię teraz: każdy ma tutaj wyjebane na ciebie i gwarantuję ci, że nikogo twoje giezety nie obchodzą, a ty pisząc je ośmieszasz się jeszcze bardziej (choć nie jestem przekonany czy to możliwe, biorąc pod uwagę, że w tym elemencie psiego rzemiosła osiągasz już granice możliwości).
NIE ODPISUJ JUŻ, OKS? BĄDŹ ŁASKAW NIE ZAŚMIECAĆ NAM TOPICA SWOJĄ OSOBĄ, A TAKŻE TYMI JAKŻE INTERESUJĄCYMI WYWODAMI DOT. MOJEGO PORTRETU PSYCHOLOGICZNEGO. Pa!