Zobacz pojedynczy post
stary 01-08-2009, 00:31   #774
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Van ent Pokaż post
To widzę ostry baran z Ciebie jeżeli przez grę chciałbyś kogoś pobić albo połamać komuś nos(wnioskuje że jeżeli radzisz komuś coś takiego to sam byś też to zrobił).Ja osobiście nikomu bym krzywdy nie zrobił za to ze wyzywał mnie na necie czy też w grze(czy tam mnie zabił,okradł).Pomimo twojego wpisu i tak jestem niepewny Ciebie, tzn myślę że napisałeś to tylko tu a jak ktoś na mieście krzyczy coś za Tobą to głowa nisko i s*******asz jak najdalej
Ja za grę na pewno nikomu nigdy bym krzywdy nie zrobił,mogę co najwyżej z największym wrogiem iść na piwo i go poznać nawet jeżeli wyrzucił by mnie z serwa bo przecież to jest tylko GRA!!

Co do Sheriona dzieciaka,czy "rudego" Gaddara... nie znam ich osobiście,nic mnie z nimi nie łączy w grze, ale postawcie się na ich miejscu, czy jeżeli wy byście mieli taki lvl i "władze" w grze nie zachowywali byście się podobnie??co do śmiania się z kogoś że jest rudy to już w ogóle jest przegięcie.Czy to jego wina?zastanówcie się nad sobą co niektórzy co tutaj piszecie...
Akurat sie mylisz. Nie boje sie ze dostane po mordzie. U mnie krazy takie przyslowie "morda nie szklanka sie nie potlucze" i tego sie trzymam. I nie o to mi chodzi ze maja sie bic przez gre ale skoro jeden drugiemu wrzuca wyzwiska i obelgi na forum to skoro jest taki mocny przez neta to niech wyjdzie na RL i pokaze co potrafi.