Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rikimaru
Ehmm nie wiem czy ich to obchodzi ale strach do kibla wyjść - kiedyś miałem niefart i poszedłem do kibla a tu gm się lognął.... na szczeście najpeirw zajął sie innymi....
A co do sposobu Germlina : Gremlin nei wiem czy wiesz ale cipsoft i gmowie nie uznaja filmików na TibiCam, bo to wkońcu nielegalny program zakazany przez cipsoft 
|
Z tego co ja wiem TibiCam ani nie jest nielegalna ani zabroniona. CIPSoft jedynie odradza jej używania gdyż ludzie kombinują jak tu tylko oszukiwać i keyloggery do plików tibicam***** jak i filmów starają się wrzucać.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Severyn
Gdyby nie ktos nie nakablowal to bym jakso nei mial bana teraz!! Gm sam z siebie nic nie wie ktos musi nakablowac (najlepiej dosrwac ****a i za***ac)!! Po 3 minutach na macro jzu dostalem bana!!
|
Moim zdaniem ten co nakablował powinien jeszcze w nagrode dostać itemka od GMa

GM nie musi czekać 15 zanim da bana. Wystarczy, że ktoś się rusza albo rzuca czar nie odpowiadając na pytania.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"