Temat: Serwer Recon w akcji
Zobacz pojedynczy post
stary 01-08-2009, 17:01   #26
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vanhelsen Pokaż post
na 109 postów 85 (77%) poszło do kasacji (w większości z warnem za spamm/offtop/flamewar)
Gratuluję udanego offtopu i flamewaru. Nagrody rozdane, zwycięscy zostali wyłonieni, mam nadzieję, że się teraz tutaj uspokoicie.
Te ostrzezenia za obydwa moje posty to chyba jakis zart. W dodatku kiepski. Nie wiem czemu zostaly zakwalifikowane jako "spam/offtop", skoro odnosily sie do ogolnej dyskusji w tym temacie. Ogarnij sie czlowieku, jestem na tym forum dluzej niz ty (to moje drugie konto) i akurat jedyne co mi w glowie to nabijanie postow i spamowanie. Tym bardziej, ze moje posty na pewno nie byly biedniejsze w tresc niz np. te:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jednorogi_Mustang Pokaż post
Nie dal się !!
Wytrwały walczył do końca!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adziox Pokaż post
Po co kłócicie sie o jakąś noobowska gildie z nonpvp lol...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AdiZgOlekk Pokaż post
robicie z tych ludzi Bóg wie kogo
I jeszcze poprosze o uzasadnienie dlaczego autor tego posta:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor Pokaż post
Chyba już mogli byście dać se siana z tym flame warem, bo w końcu wpadnie tu jakiś moderator i zamknie temat. (a przy odrobinie szczęścia zapoda jeszcze pare warnów/banów).
nie dostal warna, przeciez ten post to kompletny offtop, nie odnosi sie w ogole do filmu, o ktorym jest ten temat.
Albo warnuj konsekwentnie, albo daj sobie siana czlowieku, bo jako moderator jestes zalosny.

@ON TOP, zebys sie nie mial do czego przyczepic

Ale super filmik, no akcja normalnie przednia, a zobaczcie co sie dzieje w 3:45! No normalnie masakra, pierwszy raz widze cos takiego na oczy. Dziekuje autorowi tego tematu z calego serca, ze udostepnienie tego filmu o jakze porywajacej tresci. Wciaz nie moge wyjsc ze zdumienia po zobaczeniu tego co sie stalo w 4:15! No po prostu majstersztyk! Wiecej taki filmow i wielkie gz!
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem