Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voxeq
Ja na 50 lv z skillami 82/69 mialem exp w przedziale ~100k/h(z dodatkową staminą, bez niej ~65k/h)a biłem z RS. Profit też był w przedziale 5-7k na jedno wyjście, a często miałem po 2-3 dragi na klacie + te małe smoczki, więc nie wiem skąd ten twój niezbyt doświadczony post się wziął...
@Topic
bierz RS bo jak wiadomo jest lepszy z nimi profit a enchy(jak waścić jeśli nic nie poleci) jak jesteś hardcorem weź na Bog Ridery, polecam w edron lecz trzeba uważać aby nie nalurować ich zbyt dużo bo może być kiepsko.
|
Wez pod uwage ze nie gram na serwerze noob-pvp i wbicie sie na dobry resp dragow graniczy z cudem. Co wiecej nawet gdyby mi sie udalo exp bede mial znacznie gorszy bo jak jest 300~ ludzi online to dragi nie nadarza sie respic.
Poza tym jezeli dla was strata 120 gp co kilkanascie hitow to jest tak duzo to szkoda z wami dalej dyskutowac. Expiac z enchantami moge wyciagnac sporo wiekszy exp niewielkim kosztem dlatego uwazam ze oszczedzanie to glupota, zwlaszcza ze paladyn raczej gdzie nie pojdzie ma profit i to calkiem spory.