byłem także graczem starej daty i utrzymuje zdanie, że klimatu w Tibi nie ma ani troche.
Mylicie sobie moi drodzy klimat pewnej grupy osob, z ktora sie trzymacie czy tez spedzacie czas z klimatem gry. W tibi jedynym klimatem jest hamstwo, hackowanie i pkowanie low leveli do czego mozna dodac problemy z komunikacja (nikt nie mowi po angielsku) i własnie to jest klimat gry. Cipsoft nic nie robi zeby ten klimat wrocil. Kiedys nie bylo az tyle hamstwa i przeszkadzania w tej grze dlatego wydaje mi sie ze klimat byl. Bo kazdy myslal o swojej postaci i milym spedzaniu czasu a nie checi wzbogacenia sie przez hack czy tez pking. Ide o zaklad ze stojac w depo nie znajdziesz kolegow majac 90 lvl a kazdy bedzie Cie tylko spamowal o free items plx poniewaz ma gdzies jakas jestes osoba i co robisz tylko obchodzi go rozwoj swojej postaci poniewaz zaczal grac w ta gre z kolegami klasy i boi sie nawiazywac innych kontaktow poniewaz jego wiedza o jezyku w ktorym jest napiana gra jest rzadna. W sklepie tylko przepisuje niebieskie wyrazy ktorych znaczenie i tak jest dla niego czarna magia wiec poprostu tak dlugo jak beda grali w ta gre ludzie ktorzy chodza do 1 klasy SP albo troche starsi i maja to jest ich pierwsza gra albo cipsoft nie zrobi nic z hamstwem wystepujacym w tej grze NIC sie nie poprawi,
kazdyk to sie ze mna nie zgodzi bardzo prosze o wyrazenie pogladow
(sry ale nie chcialo mi sie kropek stawiac)