Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2005, 22:40   #32
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Imię: Raititute
Profesja: Elite Knight
Gildia: Satanica
Świat: Astera
Kajulec ma numer GG 2445317
Domyślny

Po pierwsze.. witam! Dawno mnie nie bylo, bo dysk mi siadl..

No wiec do rzeczy..

Lubie sie bawic z kumplami roznymi rzeczami, ktore da sie podpalic.. Robilismy "miotacze ognia" z dezodorantu.. no, a ja glupi, wpadlem na pomysl, zeby kumpla kurtke z miotacza potraktowac.. efekt? Wypalona dziura w kurtce.. kumpel powiedzial matce, ze to dzieci sie bawily "Rzymskimi Ogniami" i dostal w kurtke

Kiedys niechcacy rozwalilem z kumplem hydrant w szkole.. byla afera

Albo latalem w szkole z podkolanowkami naciagnietymi na glowe.. dyrektor mnie zlapal i mi zabral.. mowil, ze odda starym.. a nawet do nich nie dzwonil

Razem z kumplami znalezlismy moj stary, malutki BMX.. zaczelismy sie bawic w Jackass.. zjezdzalismy z takiej wysokiej gorki kolo bloku i puszczalismy rower w dol.. raz jakis chlop wylazl i sie darl po nas, ze zabawy mamy dziwne.. wyszarpal kolege za ucho ;P

Odpalilismy saletre u mnie w garazu.. babka sie na mnie darla, ze moglem dom spalic ;P

Razem z moja paczka wypsikalismy cala puszke sztucznego sniegu.. a, ze to sie pali, to byla dodatkowa zabawa..

Robilismy "Koktajle Molotova".. benzyna do butelki, szmata w szyjke, odpalamy i jazda.. za***isty efekt, jak siadzie na betonie butelka.. potem sie beton fajnie pali

Jak cos mi sie przypomni, to napisze

retired/retarded
Kajulec jest offline   Odpowiedz z Cytatem