Temat: Am I evul ?
Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2005, 23:16   #20
lady arkadia
Użytkownik Forum

lady arkadia's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Dziwnów

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Zanera
Poziom: 50
Skille: 96/96
Poziom mag.: 7
lady arkadia ma numer GG 1277151
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hetman_Palek
topic: nie pamietam jak tamten ziomek mial nicka ale na Securze itemki sa nie wiem czy nie tansze jak na Antice - czyli bardzo tanio !!!! tam nie jest problem miec takiego seta na 20 lvlu!

p.s. ja tam mialem postac (obecnie sprzedana) na 46 lvlu (nie pamietam ale chyba tak) co miala e-plate, golden legi, demon helm, bohy, steel boot, SoVa, MMs i inne takie duperele - mowie wam na Securze to nie problem

Takie bajeczki to ty se możesz...dziecią opowiadać. Jest możliwe posiadanie takich rzeczy na takim lvlu ale tylko w nielicznych przypadkach:
1. Kupujesz rzeczy za rl kase np. na allegro
2. Masz keylogera i robisz tak jak kiedyś Zimn. Na 40 lvlu biegal w e-plate, g-legach, demon helmecie i mastermind shieldzie. Sova nie mial w przeciwienstwie do ciebe. Zdobyl te zecy w najgorszy z możliwych sposobów, czyli hackowal swoich najleprzych kolegów. Oni mu ufali, a on ich w chamski sposób okradał(był tu na forum kiedyś temat o nim). Hackowal lvle od 30-80+

Biorąc pod uwage twoją inteligencję jaką się wykazujesz w więkrzości tematów, nie sądzę żebyś miał takie rzeczy więc nie kłam.

@Topic:
Fajne sski, gratz evul expa i lvla.

Ostatnio edytowany przez lady arkadia - 15-02-2005 o 23:18.
lady arkadia jest offline   Odpowiedz z Cytatem