Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot
Do tego na pewno nie jest "best English player", bo do Joe Cole'a, Gerrarda, Lamparda, Rooneya czy nawet Ferdinanda mu bardzo daleko.
|
Brakuje mu tylko jednego - warunków fizycznych, o które ciężko w wieku 17 lat (Wilshere to mój rocznik! - 01.01.1992 - to musi COŚ znaczyć

)
Cytuj:
Życzę mu szczęścia, ale wątpię w to, że będzie kiedyś piłkarzem uznawanym za faworyta do wspomnianej Złotej Piłki.
|
Pociesza mnie to, że pewnie to samo mówili o Ronaldo, jak zaczynał się pokazywać w Portugalii
Cytuj:
Potencjal ma. Ale zawsze moze mu sie przydarzyc ciezka kontuzja/ sodowka, wiec nie wiadomo co z niego wyrosnie
|
Pod okiem Wengera - wiadomo. Klasowy gracz, na pewno najlepszy angielski pomocnik.
Cytuj:
Jak na swój wiek to jest dobry. ale obecnie brakuje mu troche bo kiepski przegląd pola ma. owszem ma przebłyski geniuszu, ale na tym skrócie z meczu z atletico chyba posłał 2 podania ludziom na spalonym i większość też jego podań, ktore mogłyby być kluczowe nie doszło do celu. ale ma 17 lat.. wiec z czasem jego skillsy beda rosnąć.
|
Rotfl, brakuje mu przeglądu pola? Wilshere w rezerwach pokazał, że widzi na boisku niemalże wszystko, jego podania były genialne. Owszem - nie wszystkie mogą dochodzić, bo po prostu brakuje mu jeszcze siły do posłania jakiejś szybszej i mocniejszej piłki. Nie dziwię się, ma 17 lat. Ale mam nadzieje, że w Premiership dostanie sporo szans i pokaże, że jest prawdziwym mega talentem.
A poza tym, taki Ronaldo przeglądem pola też nie grzeszy. Kreatywnością tym bardziej.