Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2009, 14:01   #9660
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot Pokaż post
Do tego na pewno nie jest "best English player", bo do Joe Cole'a, Gerrarda, Lamparda, Rooneya czy nawet Ferdinanda mu bardzo daleko.
Brakuje mu tylko jednego - warunków fizycznych, o które ciężko w wieku 17 lat (Wilshere to mój rocznik! - 01.01.1992 - to musi COŚ znaczyć )

Cytuj:
Życzę mu szczęścia, ale wątpię w to, że będzie kiedyś piłkarzem uznawanym za faworyta do wspomnianej Złotej Piłki.
Pociesza mnie to, że pewnie to samo mówili o Ronaldo, jak zaczynał się pokazywać w Portugalii

Cytuj:
Potencjal ma. Ale zawsze moze mu sie przydarzyc ciezka kontuzja/ sodowka, wiec nie wiadomo co z niego wyrosnie
Pod okiem Wengera - wiadomo. Klasowy gracz, na pewno najlepszy angielski pomocnik.

Cytuj:
Jak na swój wiek to jest dobry. ale obecnie brakuje mu troche bo kiepski przegląd pola ma. owszem ma przebłyski geniuszu, ale na tym skrócie z meczu z atletico chyba posłał 2 podania ludziom na spalonym i większość też jego podań, ktore mogłyby być kluczowe nie doszło do celu. ale ma 17 lat.. wiec z czasem jego skillsy beda rosnąć.
Rotfl, brakuje mu przeglądu pola? Wilshere w rezerwach pokazał, że widzi na boisku niemalże wszystko, jego podania były genialne. Owszem - nie wszystkie mogą dochodzić, bo po prostu brakuje mu jeszcze siły do posłania jakiejś szybszej i mocniejszej piłki. Nie dziwię się, ma 17 lat. Ale mam nadzieje, że w Premiership dostanie sporo szans i pokaże, że jest prawdziwym mega talentem.
A poza tym, taki Ronaldo przeglądem pola też nie grzeszy. Kreatywnością tym bardziej.

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 03-08-2009 o 14:03.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem