Temat: nowość
Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2004, 21:11   #11
Majen
Użytkownik Forum

Majen's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa

Majen ma numer GG 3010433
Domyślny

A ja ci radze tak jak jestes na 8 to se cwicz mlv. i nabijaj skile(ja na 8 mialem 40/35) potem pujdz se na trole i uzbieraj z nich 5 K(na Dragon Hammera) lub 12 K(na Fire Sworda) no i przy okazji nabij se lv. do 11-12 potem już możesz solo rozwalić slima albo ghoula i pamiętaj jak bedziesz juz mial 1 mlv. możesz od druidów kupować IH który zawsze przedłuży twoje męki z potworami , pamiętaj jednak zawsze zanim będziesz chciał się gdzieś wybrać, to popytaj sie innych graczy czy napewno jest tam bespiecznie.

P.S: Dłagam Gremlin bez żadnych komentaży z twojej strony, pisze tylko jak ja zrobilem( a zginołem dopiero 1 zabity przez Dwarf Guarda na 11 lv.)(o i mówie odrazu żebyś nie zchodził zanisko w kopalniach dwarfów), więc ... plx, żadnych komentaży...

Re: DOWN

Jak chodze na trole to przynosze za każdym razem ~400 gc i czasami nawet 2 Silver Amulety(można je opchnąć 150 za 1) a wiec z jednego wypady można nawet 700 gc zarobić.

A jeżeli chodzi o robienie żeczy prawie niemożliwych to pogadaj z gostkiem(pisał tu na forum) co na roku do 7 lv. na samych ratach siedział bo nie wiedział ze jest mostek który prowadzi na lepsze tereny łowieckie.

Możesz sobie zrobić jeszcze rope/lot-baga czyli zbierać wszystkie liny jakie znajdziesz a potem w sklepie je sprzedać po 8 gc za sztuke. Nom a jeżeli ci nie starcza cierpliwości do troli to zawsze mozesz pujść ubić kilka Skeletonówi i zrobic Viking Helmet/lot-baga i sprzedać je po 66 za sztuke.

A tak wogóle to nie gadaj o takich błachostkach bo to jest zwykłe nabjanie postów, na takie pytanie mógłbym ci na priv odpowiedzieć.
Majen jest offline