Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen
Nie kumam Twojego toku myślenia, najwidoczniej próbujesz się przyczepić do czego tylko się da w tym temacie. Nie wiem czy to przez brak wyobraźni, czy z zazdrości bo ktoś ma pasję której potrafi się poświęcić?
|
No baa

Allllleż ja wam zazdroszczę, ah, uh, straszne krzywdzą mój zespół który i tak nie ma pojęcia o moim istnieniu, ale muszę wieszać psy na władzach, jestem cool, ale bym im przywalił! Taki jest stereotyp kibiców. Podoba ci się to? Pewnie nie. Władzom też, i próbują to zmienić. Tyle że wy nie widzicie, co was zaślepia, tego nie wiem.
Ja nie próbuję się przyczepiać. Ja się przyczepiam! Do czego tylko się da! A teraz wybacz, idę organizować protest przed siedzibą Algidy, bo mój Big Milk był o 4% mniej słodki niż rok temu. Ale muszę protestować!
Btw. zauważyłem, że jeśli ktoś napisze coś, co ci się nie podoba, to ty z kolei piszesz, że ten ktoś nie ma wyobraźni / jest zazdrosny. Czyżby kompleksy? Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, pomyśl o tym, albo dasz ludziom powód do błędnego ocenienia cię. Koniec offtopa.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emcess
chociaz nie wiem czego bym nie robil, to i tak tych ludzi nie uratuje ; / a Ty czemu ludzi nie ratujesz, tylko piszesz posty na forum? straszne. ; \\\\
|
Chodzi mi o to, że na świecie są większe problemy, a wy przeżywacie te ustawy jak jakiś kataklizm. Trochę ogarnięcia.