Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiety
Jest różnica bo po pierwsze primo na takim n pvp podejdzie ci 3 ed pierdolnie ue nic blokerowi nie jest, tak samo z tym avalanche zawsze ten maly hit moze wejść równo z combo, którego tutaj nie bylo raczej widać. A jak jesteś taki dobry ogarniacz pvp to zawsze możesz spróbować swoich sił. Na thorii jest stała wojna ;>
btw Jak ty kulujesz ziomka zamiast go próbować mwallować to jesteś jeszcze gorszy niż ci z otsa ;O. Pewnie jak ktoś by cie na tym otsie zdenerwowal to byś mu spamował "Chodź na solo!!1". Właśnie dlatego tibia jest grą o takim stylu ze o "równych soluffek <lol2>" nikt nie preferuje. Częściej możemy zaobserwować (mogliśmy zaobserwować bo teraz to rzadko >cipsoft<) tzw "ruskie solo" ;> Jak chcesz solówki to zapraszam Diablo II LoD Battle net tam zawsze wbija pare osób ponawalać;>
tak w ogóle to ładnie dałeś się ponieść prowokacji i jak widać ciągle tego nie zauważasz.
|
Jeszcze mi napisz, ze z tym kulowaniem w ziomka zamiast go probowac mwallowac to bylo do mnie to jestem swiety ;o (czytanie ze zrozumieniem). A gdzie Ty tutaj widzisz prowokacje z strony typa o nicku Orion ?
I koniec dyskucji i offtopu cya