Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen
Nie mam potrzeby zaistnienia, nie wiem jak Ty.
|
I znów na mój temat. Potrafisz napisać choć jednego posta bez sugerowania czegoś o jakiejś osobie?
Cytuj:
Co próbują zmienić? Nie potrafią sobie poradzić z wyłowieniem małych grupek ludzi którzy niszczą (świadomie bądź nie) to na co ultrasi poświęcają swój czas, pieniądze.
|
Odpowiedzialność zbiorowa, mówi ci to coś? I jakoś nie widzę działań Ultrasów przeciw tym małym grupkom ludzi.
Cytuj:
Kiedy rozmawiam z kimś o odmiennych poglądach staram się wyobrazić sobie jego sytuację, w przeciwieństwie do niektórych ludzi którzy pieprzą farmazony o rzeczach o których nie mają zielonego pojęcia, próbują innym wmówić swoje racje bez użycia konkretnych argumentów, używając jedynie głupawych sarkastycznych wypowiedzi ;]
|
No taaak, próbuję wmówić. Jakbyś nie zauważył, jesteśmy w INTERNECIE, więc po kiego uja ma mi zależeć na wmówieniu czegoś tobie i innym?
Cytuj:
Jakie problemy masz na myśli?
|
Nie ma sensu się rozpisywać.
Cytuj:
Kibice przeżywają ustawy o zakazie wnoszenia rac, biznesmeni płaczą bo jest kryzys, ekolodzy latają nago bo gatunek jakiejś dżdżownicy jest zagrożony... Każdy ma pier***ca na jakimś punkcie poświęcając temu swe życie
|
No tak, jakie to mądre porównywać biznesmenów czy ekologów do kibiców. Toż to wasza praca widzę. Dobrze płacą? A oczywiście kto by tam patrzył na kryzys, kogo on obchodzi, mój zespół ważniejszy. Ciekawe tylko czy was wykarmią jak nie będzie was stać na jedzenie.
Cytuj:
ale Twój zamarynowany móżdżek tego nie pojmie ;]
|
I znowu wjeżdżasz. Chociaż... wolę mieć zamarynowany móżdżek ale otwarte oczy na pewne sprawy, niż drzeć się wniebogłosy podczas gry jakichś amatorskich drużynek, jak buszmeni w lasach Afrykańskich. Tak, teraz wjeżdżam na wasze zainteresowanie, skoro wjeżdża się na mnie.
Nadal chcesz offtopa? Czy może jednak napisz na priv? Albo po prostu skończ? Bo, "nie wiem jak Ty", ale mnie to za bardzo nie rusza.