Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2005, 10:42   #33
Kulikos
Użytkownik Forum

Kulikos's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk

Stan: Niegrający
Świat: TVP 1
Evul ...

Ja nie powiem nadal nie jestem "Dojrzaly" ale glupich rzeczy nie robie.No...
Dobrz robie.I robilem.I bede robic.Dobra zaczynam.

Mialem 10 lat.To byl dzien przed dniem kobiet.Chlopaki z klasy idziemy po slodycze.Problem 1.Nie mamy w co je wlorzyc.Te "ładne" torebki kosztowaly prawie tyle samo co slodycze .No to idziemy do supersamu i zawalilismy pare.Jej jak to biednie wygloda jak dajesz przy klasie (to byla skladka ale tylko takie nasze grono moich kolegow[inni nie chcieli dac])torebke z zatoki .Problem 2.Z zebranej forsy część kupiła sobie lody.To ja oczywiscie .Plan byl taki:jedni po batony i soczki drudzy po lizaki i jakies cukierki.Ja bylem w lizakach z 2 kumplami .Ale zamiast kupic jakies slodycze poszlismy z kumplami nad wisle.A byla zima.Kry... Jak ja lubilem skakac po krach.Ale juz nie lubie Wpadlem po brzuch . Jak wyszedlem i wylalem wode z butow byla ogolnie beka.Patrze a tu idzie sąsiad z gory.Taki dziad stary co o wszystkim donosi.Mysle:Juz po mnie.Ale nie zauwarzyl mnie.I idzie 2 ekipa ze slodyczami i beke ze mnie jadom.A ja sie rodzicow balem i po 3,5 godzinie wrocilem.

Teraz jak jeszcze zimniej bylo i lod byl chodzilismy na plaze na takie slizgawki zakrencone i se po oblodzonych zakretach zjerzdzalismy i zaczelismy z 4 metrow skakac na wisielca z gory.I nikt sie nie polamal

w 2 klasie 2 razy podpalilem smietnik z moim kolegom z klasy i raz nie trafilem i mu za koszule wpadlo ehhh. bylo nie milo

NARA I POZDRO
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath
Oddech krasnoluda r0x

-Hi
-Notka
-No?
-So Stfu&Bye Nob!1
Kulikos jest offline   Odpowiedz z Cytatem