Zobacz pojedynczy post
stary 05-08-2009, 11:23   #1271
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bluray Pokaż post
Nie rozumiem, druidem szybko zostałem wzięty na ulduar i potrafiłem robić większy heal niż priest (może nie zawsze, ale zwykle się wybijałem). U nas drugi największy dps robi shaman (zaraz po rogue). Jako boomkin też potrafiłem się wybić z dps(ze sprzętem z hc robiłem ok 2,6-3kdps), więc nie uważam, że klasa hybrydowa musi być gorsza.
Więc może druid nie był po prostu dla mnie. Nudził mnie nie kończący się tekst "ty leczysz raid". Co do heal recount - u mnie priest zawsze lepszy, fakt, bardzo doświadczony gracz, ale na takich walkach jak XT002 ma po prostu easy mode, te swoje PoMy, CoHy, i co tam jeszcze mają. Mój hot nie zdąży nawet raz ticknąć :\
Co do dps, mieliśmy tylko jedną sowę, fakt, dość wysoko był, jednak nigdy nie udało mu się przegonić hunterów i warlocków. Shaman drugi w dps? To trochę dziwne... bardzo dziwne o.o Który spec?
Ale fakt, druida wyróżnia największa różnorodność. W sumie nie było tak źle, ale naprawdę, leczenie przez cały czas raidu nie jest już takie interesujące, jak się to robi 4 miesiące...

Cytuj:
Co do patcha to jestem zły, bo potwierdzają się zarzuty o casual. Teraz będzie można mieć t8 robiąc hc?! ;/
Ba! Nawet t9
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem