Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bluray
Nie rozumiem, druidem szybko zostałem wzięty na ulduar i potrafiłem robić większy heal niż priest (może nie zawsze, ale zwykle się wybijałem). U nas drugi największy dps robi shaman (zaraz po rogue). Jako boomkin też potrafiłem się wybić z dps(ze sprzętem z hc robiłem ok 2,6-3kdps), więc nie uważam, że klasa hybrydowa musi być gorsza.
|
Więc może druid nie był po prostu dla mnie. Nudził mnie nie kończący się tekst "ty leczysz raid". Co do heal recount - u mnie priest zawsze lepszy, fakt, bardzo doświadczony gracz, ale na takich walkach jak XT002 ma po prostu easy mode, te swoje PoMy, CoHy, i co tam jeszcze mają. Mój hot nie zdąży nawet raz ticknąć :\
Co do dps, mieliśmy tylko jedną sowę, fakt, dość wysoko był, jednak nigdy nie udało mu się przegonić hunterów i warlocków. Shaman drugi w dps? To trochę dziwne... bardzo dziwne o.o Który spec?
Ale fakt, druida wyróżnia największa różnorodność. W sumie nie było tak źle, ale naprawdę, leczenie przez cały czas raidu nie jest już takie interesujące, jak się to robi 4 miesiące...
Cytuj:
Co do patcha to jestem zły, bo potwierdzają się zarzuty o casual. Teraz będzie można mieć t8 robiąc hc?! ;/
|
Ba! Nawet t9