Temat: Wygraj Ligę
Zobacz pojedynczy post
stary 05-08-2009, 21:48   #259
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Mam nadzieje, ze bedzie pierwszym zmiennikiem dla pary Choto-Astiz w srodku, Choto jest kontuzjogenny wiec licze na to, ze troche w tym sezonie pogra. Jezeli nie, to az tak wiele nie trace, bo mam dwoch solidnych rezerwowych, ktorzy powinni mi za niego punktow ponabijac.
"Bez Dicksona Choto będzie musiała sobie radzić Legia w czwartkowym meczu w Kopenhadze. Środkowy obrońca Legii, który kontuzji nabawił się w rewanżowym meczu z Olimpi Rustawi nie wystąpi także w meczu z Zagłębiem Lubin i rewanżowym meczu z Duńczykami. "Ma problemy z mięśniem, ale uraz nie jest poważny. Z tego, co wiem, mięsień nie jest naderwany. Uszkodził sobie tylko włókna mięśniowe" - mówi Jan Urban."
Na Arce powinien juz grac. A nawet jesli jeszcze nie, to z Cracovia za 1.5 tygodnia juz na pewno.
Cytuj:
U mnie tez jest kapitanem, chociaz wahalem sie pomiedzy nim a Andradina. Generalnie, zarowno Franek jak i Edi wydaja mi sie punktowymi "pewniakami", gdyz zarowno strzelaja, jak i zaliczaja asysty.
yup, niedocenianie Korony moze odbic sie czkawka wielu zespolom, tym bardziej, ze dopiero co podpisali Edsona, a jak ten zawodnik strzela wolne, to kazdy obserwator polskiej ligi doskonale wie.
Cytuj:
Tutaj jakos nie przekonuje mnie poki co Mieciel i licze, ze Paluchowski moze pograc troche jego kosztem. Nie orientuje sie dokladnie w sytuacji zdrowotnej Chinyamy, póki ten nie wróci Paluchowski jakieś punkty nabić powinien. Po powrocie Takesure grać może w mojej drużynie rezerwowy Micanski, który mam nadzieję będzie w Zagłębiu coś strzelał.
"Przypomnijmy, że 23 czerwca Chinyama miał artroskopię kolana. Według Gazety Wyborczej nasz napastnik będzie gotowy do gry najwcześniej w połowie sierpnia.
Prawdopodobnie po raz pierwszy będzie mógł wystąpić w 4. kolejce ekstraklasy (22/23 sierpnia) lub trzy dni wcześniej w meczu IV rundy eliminacyjnej do Ligi Europy (w przypadku wyeliminowania Broendby lub Flory)."
Micanski w Warszawie nic nie pokazal, ale kilkanascie bramek w I lidze mimo wszystko zobowiazuje. Zaglebie jeszcze sie rozegra, i fajnie by bylo, jakby i Iljan w koncu zaistnial w ekstraklasie.
Cytuj:
Racja, tez strasznie kusilo mnie jego kupno. Obawialem sie jednak powtorki z poprzedniego sezonu, kiedy po swietnej grze w sparingach leczyl sie caly sezon. Obym sie mylil - taki zawodnik przydalby sie nie tylko Legii, ale i naszej reprezentacji.
Urban do spoly z Szalachem twierdza ze w koncu wszystko jest w porzadku. Zaryzykowalem, uwierzylem. Biorac pod uwage ze jest to moj ulubiony zawodnik w (L), to hanba dla mnie by bylo, jakbym go nie kupil, tym bardziej ze kosztowal grosze w porownaniu do potencjalu. A co do Szalachowskiego w kadrze - jak najbardziej tak. Na najblizsze mecze eliminacyjne pewnie sie nie zalapie, ale w pozniejszych sparingach jest to zawodnik obowiazkowy do sprawdzenia. IMO

Cytuj:
Ps. Czy każdą zmianę w składzie wciąż trzeba potwierdzać płatnym smsem, czy już się z tego wycofali?
yup, trzeba placic ;/ Na http://pliga.pl masz wszystko darmowe i generalnie odbywajace sie na tych samych zasadach co WL, ale tam nie ma nagrod - a mimo wszystko 10k pln bym chcial zgarnac Ale za to z okazji X-lecia WL zrobili jakas osobna klasyfikacje, gdzie robi sie osobna druzyne (for free), i chyba co 3 kolejki mozna dokonywac darmowych zmian. Tam zdaje sie tez jakies plny sa do zgarniecia.
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem