Zobacz pojedynczy post
stary 05-08-2009, 21:14   #42
Maniak69
Zbanowany

Maniak69's Avatar

Data dołączenia: 28 09 2007
Wpisy bloga: 22

Domyślny

Oj, tibia powinna mieć maksymalny poziom, zdecydowanie. Całkiem niedawno, wszyscy ekscytowali się MateuszemDragonemWielkim i jego poziomem 300. Teraz, zbliżają się do 400. grind, to jeden z grzechów głównych MMO, tylko z jakiegoś powodu, twórcom powyższych nie zależy na tym, żeby go wyeliminować i urozmaicić w jakikolwiek sposób rozrywkę.
Powinni większy nacisk, położyć na rozbudowane, dobre zadania, ich ilość i jakość, oraz wielowątkowość. Powinni zmniejszyć obrażenia zadawane przez różne profesje - bo w ramach balansu profesji, wszyscy teraz walą po paręset tysięcy obrażeń... jeśli nie więcej. Grafika, stała się w cholerę cukierkowata, i to na tyle, że mogą wypaść komuś zęby, więc uwaga.
Imo, powinni całkowcie wyliminować doświadczenie - niech większe znaczenie mają zbroje, miecze, magia i umiejętności. Wyobraźcie sobie - gra w której wszyscy gracze, są naprawdę mało żywotni, a jeden cios, gdy nie ma się zbroi oznacza pewną śmierć.

A co do tibi, to kiedyś nawet miałem cel - byłem handlowcem ;o. Biegało się do Kazzodrom, zbierało się lootbagi, czasem odkupywało się od innych po cenach hurtowych, wysyłało się do Thais\Venore i biegło z kazzodrom na ryneczek, posprzedawać to wszystko... kiedyś, na 3 godziny huntu, miałem około 20-30 tysięcy zysku z samego sprzedawania tarcz.

Ostatnio edytowany przez Maniak69 - 05-08-2009 o 21:18.
Maniak69 jest offline