Jeśli tematy z filmami które nie posiadają opisów zostają usuwane no to możecie podziękować moderatorom. Owszem można pisać opisy, ale powiedzcie mi po co skoro czasem lepiej nic nie pisać jak film jest zaskakujący niż pisać głupie opisy albo spoilery. Ciekawe jest też, że tematy łamiące regulamin cały czas są w tym waszym dziale z filmami dot. tibii. Od tego jest Owion i przyklejony temat no ale przecież lepiej usuwać tematy bez opisów bo zajebiście łamią regulamin wymyślony przez durnego Freda Flinstona.
Ciekawe który debil wpadł na zakaz ukrywania rozszerzenia, przecież mogę dać taki link xxxxxxxx.yyy/film.cam/ i w tym wypadku film.cam to nie jest plik ale folder dzięki któremu przekieruje do wybranego przeze mnie pliku na przykład scr. I nie tylko pajacem jest osoba która to wymyśliła ale również moderatorzy przestrzegający takiego regulaminu. Nic dziwnego, że kiedyś były filmy, a teraz ich nie ma.
Jeśli chcecie filmy i forum gdzie nie ma głupiego regulaminu tak jak tutaj odnośnie m.in. serwisów hostujących (ukrywanie rozszerzenia) to polecam
http://tibia.looki.de/forum/forumdisplay.php?f=240