Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2004, 00:53   #8
Ice
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003

Ice ma numer GG 3776693
Domyślny

No to ja tesh walne historyjke bo mi sie grac nie chce

Wiec na rooku sobie gram i spotykm klientke no to trzeba bylo zagadac (jak to mam w naturze )
Gadam z nią chwile jush a nagle jakis typek do mnie XXX Pall odpieprz sie od mojej dziewczyny bo wpadne ci na chate i zrobie borute no to jak zwykle mam w naturze spokojnie o niego mowie ze sory nie wiedzialem a on dalej najeżdża na mnie ze mi zaje** postac na main (7 lv mialem) no to ja w jego staty a on 12 lv ma :/:/ No to mu mowie zeby zamknał japie i nie krzyczał na mnie a od dalej swoją gadke ciągnie. No i teraz mam 15 lv 55/45 skille i do niego na priv ze chce duela z nim a on do mnie ktos ty ? Patrze na staty a on kilkalrotnie pk'niety i dalej 12 lv i ja mu sie przedstawiłem i ten txt mnie poprostu rozluźnił "dawaj 1k albo cie zabije" oczywiscie mało sie nie rozłozylem ze smiechu ale tłumacze mu dalej ze ma za mały levelek zeby mi cos zrobil. Po chwili pisze do mnie jakis sorc XXX i mowi cos od rzeczy (podobno high lv) i ja mu opowiedzialem historie jak bylo a on do mnie "a co mnie obchodzi jego dziewczyna" i se poszedl :/ kumpel go poprostu olał hahaha. No dopra kumpel nie pomógł to mnie zaczął gildia straszyc i jakimis high lv :/:/. I na tym sie jak narazie skonczyla historia bo koles sie nie odzywa :/ ale musze sie przejsc do Carlin :/ a chodzi mi o zwykłego duela (nie na smierc i zycie) bo mi szkoda chłopca który za bardzo sie unosi no ale honor i dume mi nadszarpnął wiec sprawiedliswosci musi stac sie zadośc )))

Morał tej bajki: nie drzyj mordy na kogos kogo nie znasz i nie wiesz do czego jest zdolny poprostu, uwazaj na słowa ))
Ice jest offline   Odpowiedz z Cytatem