Zobacz pojedynczy post
stary 07-08-2009, 06:53   #5724
Mendolina
Użytkownik Forum

Mendolina's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda Pokaż post
O tym koncie Dan Gossa na nk nie wiedzialem, ale powiem szczerze ze dobra bania xDDDDDDD

Pszemcio, przejrzyj na oczy na forum prawie KAZDY ci wjezdza a ty probujesz sobie ubzdurac ze to ja gorti i suprus, zrozum ze kazdy sie z ciebie zlewa z tych twoich dan gossow lovah kiSS <3 busiaczkiii loffam itd

I juz milion razy pisales ze ta gra dla ciebie nic nie znaczy, i pamietaj winny sie tlumaczy, zagladasz na forum CODZIENNIE co swiadczy o twoim nalogu

Nie wspomne już o tobie lol, tylko, że ja pisze z jednego chara w porównaniu do ciebie na JEDNYM FORUM i zaglądam na nie od niedawna bardzo rzadko. A ty co: Silvera, Iridia, Berylia, Saphira + polskie fora itd. Więc kto tu jest nałogowcem?: )

No zlewasz, ty i suprus( wielcy loverzy ftp) + gorti, który szuka powodów do kłótni jak zwykle.

Ja się tłumaczę? lol. Próbuje wam uświadomic, a zwłaszcza tobie, że ta gra za bardzo nas was wpływa, a szczególnie na gortiego(nk itd.). Jak widac jeszcze nie wyciągnęliście wniosków z waszego zachowania.

Dobra, jak powiedziałem, szkoda dyskutowac, bo ja próbuje normalnie ale wam ciężko jest rozmawiac normalnie, bo jesteście jeszcze zbyt dziecinni itd.
Dowód jest taki, że wiele osób normalnie ze mną gada itd., a wy szukacie problemu bez przerwy. I nie chodzi wcale o moje posty tylko o przeszłośc i war HP vs. FTP. Nie chcę tu pisac, bo zaraz wciągną się osoby trzecie, z którymi nie mam zamiaru się kłócic.

Cya.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum?
14:24 Xeosnar [194]: what is forum?
Mendolina jest offline   Odpowiedz z Cytatem