Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gorti999
NO KURWA!!!!!!!! ja naprawde staram się być spokojny no ale nie moge..
Tylko 2 osoby tak?-.- tylko 2 osoby ci najeźdzają tutaj na forum bo jestesmy hardkorami hahah a reszta poprostu nie wyznaje swojej opini ale i tak widza co ty od*******ales z tymi dangossami i vicorfami i won battlami...
Więc tak 2 osoby ta?
Amerath - stary kumpel ( podobno) teraz jedzie ci ostro
Malavolent - jak up.
Dark tako - pomijając że to dziecko ale też..
Tyrandel
Suprus
I tutaj pozwole sobie użyc kilka przykładów przez które zniszczyłeś albo w jakiś sposób uszkodzileś przyjazn polakami
Ja- jakby nie forum pewnie bysmy gadali ciagle
neo - idk jak wasze relacje byly wczesniej ale zgaduje ze tak jak up
asen i trofi - mam nadzieje ze nie obrazicie sie za to ale jak zauwazylem na forum - byliscie dobrymi kumplami ale nienawisc do br , chwalenie sie do "our rox teamu" i całokształt jakoś odciągnął was do shaki
Cóż mógłbym tu nie pisać ale naprawde chciałbym się dowiedzieć komu lizałem dupe , nigdy tego nie robiłem , jeśli robiłem to podaj przykład , żeby nie być gołosłowny , w twoim przypadku to
lucipher/carmen/vicorf z tych najgłówniejszych.
Pozdrawiam 
wasz Dan Goss ( administrator naszaklasa.pl xhuasuh ;D )
aha i beka była jak zrobiłeś ten temat o 800 postach czy iluś tam , 100 % postów to flame na ciebie , kumple przeciez bronia kolegów nie? ;D
|
Kiedyś wymieniłem WSZYSTKICH, którzy piszą przeciwko mnie od KILKU MIESIĘCY odkąd zaczęła się wojna HP vs. FTP. A ja napisałem o dwóch POLAKACH, którzy piszą przeciwko mnie, czyli o tobie i o poredzie. Teraz zrozumiałeś?
Hmm, według twojej teorii lizanie dupy to przyjaźń z kimś. Więc, dlatego ci mówie, że również objechałeś kilka teamów. Jeśli chodzi o Dana, pisałem z nim jak miał 80+ lvl, jeszcze jak trwała wojna DH vs. FTP. Już wtedy Dan i paru innych rozmawali z Mathem o nowej wojnie bo FTP zaczęło odwalac. Od tego momentu jesteśmy dobrymi kumplami, bo w przeciwieństwie do ciebie on szanuje innych.
Co do forum. Bardzo dobrze pamiętam jak Moradin~ dołączył do HP i jak Malevolent, poreda, Suprus zaczęli po nim jeździc. Sam zresztą byłeś świadkiem tego. Od tego momentu zacząłem pisac przeciw nim, bo nie lubie zaczepek w tym stylu. Tak sobie zrobiłem u nich wrogów, choc z Joshem czasami pisze, bo on mimo, że pisze przeciw mojemu graniu, to potrafi się dogadac w innych sprawach.
Pozdro.
btw. już mi się nudzi pisanie w kółko tego samego, naprawdę jest wam ciężko cokolwiek wytłumaczyc. Ale zapewne rozumiecie to i wiecie jak jest tyle, że przeszłośc między nami nie pozwala wam tego zaakceptowac i tak to się ciągnie i ciągnie chocby nie wiem , kto jakie argumenty podał.