Zobacz pojedynczy post
stary 07-08-2009, 22:55   #13674
Marixon
Użytkownik Forum

Marixon's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Marixon ma numer GG 7189912
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Myrande Pokaż post
Marixon
Ja bym proponowal cyklopy na cycklopolis na -2 super exp i tez niezla kasa (tylko uważaj by za duzo nie lurować sobie na łeb weż terra roda i czasami z exori mort sobie pomagaj)
Możesz tez na darashi poexpić kopalnie rotów nnudny exp ale daje sporo kasy na pozniejsze wyprawy badz mino tower na darashi warto miec zrobionego postmana ulatwi nam robienie lootbaga.
Warto porobic na poczatku qsty które udostepnia nam ciekawe expowiska () osobiscie odradzam na 33lvl bic dragi wbrew pozorom na taki lvl to cienko idze exp a czesto robi sie waste osobiscie proponuje 40 lvl z m lvl 40+ exp bd przyjemniejszy i zmniejszy waste . Ale i osobiscie znowu odradzam dragi xD gdyz wolalem expic na ancientach resp na lewo (obowiazkowe bohy) exp ciekawy i sie zwraca (okolo 45k expa na godzine-jak na 40lvl to bardzo ciekawy exp drutem)
Roty odpadają, na Mino Tower tylko lootbag da się robić, bo tam siedzi po 5 osób ciągle i expią. Cyclo przepełnione strasznie. A na ancientach to od którego levelu sam?

A co z tymi kultami na Liberty Bay? I co z Mistrock? Orientujecie się może?

@KubaNH:

Z cyklopami pod Thais to nie wydaje mi się. Za dużo ludzi, gorzej niż na Cyclopolis na pewno

@Clockwerk:

Tomby? Hmmm... Zastanawiałem się, tylko, że jak spoglądam na reakcje na żywioł ziemii tych potworów, to średnio. Dużo lepiej byłoby tam sorkiem. Chociaż w sumie mogę spróbować na -2 w którymś z tombów. Sugerujecie z monkami czy samemu?
Marixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem