Ja mialem kilka takich sytuacj, raz na 53 lvlu [knight] wyskoczyly mi 2 razy po 2 behemoty, i je musialem bloknac.
Innym razem na pohu w dziurze ze smokami, schodze na 1 poziom i zabijam smoka, zchodze nizej na 2 smoki, bije bije, a tu bach mass kick, szybko sie staralem zalogowac zpowrotem, zalogowalem sie, 1 smok nie zyje, 2 mnie leje caly czas, ja mam 60 hp, inventory zwiniete i w 3 pierwszych bp nie bylo juz uhow

, ale sie dokopalem i przezylem.
Kiedy indziej w cafejce mi gosciu niezla scene zrobil, bylem na pohu na gornym respie cycow, a mi nagle wyskakuje komunikat "Nie zapomnij wyciagnac cd-romu z kieszeni po zakonczeniu uzytkowania" [czy cos takiego] i mi sie komputer wylancza......na szczescie admin szybko zwolnil kompa kolo mnie i sie zalogowalem a mnie bily 2 cyce i arczer.
Ostatnio tez mialem niezla akcje, poszlem na poha, schodze to tej samej dziury ze smokiem, zaznaczam go na battlu, przeciagam axe ringa, nie zdazylem, go przeciagnac do konca, a tu bach, ***udub, czarny monitor, w cafejce sie pomylili i mi wylaczyli kompa przez przypadek, szybka akcja, lece do 1 lepszego kompa, odpalam mc i sie loguje na siebie, ja mialem 30 hp, smok byl taki ze uciekal juz. Szybka akcja uh uh i dobilem drania.