Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2009, 12:36   #9761
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Stan: Na Emeryturze
Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul Pokaż post
Negredo od samego początku jest na sprzedaż przeznaczony. Raul i Ruud są już starzy i częściej będą na ławce siedzieć.
Jakiś czas temu czytałem wywiad z Valdano, w którym mówił, że idealna linia ataku w Realu to duet Negredo - Benzema. Więc nie wmawiaj mi że od początku był na sprzedaż.

Cytuj:
Ciekawe, czy Negredo w Lyonie strzeliłby tyle samo bramek co Francuz.
Tego się nie dowiemy, ale skoro nawet Jeleniowi(w przeciętnym Auxerre) prawie się udało...Poza tym nie patrz na nazwisko, Negredo jest ograny w La Liga i byłby gwarancją bramek, Benzema to jednak jakaś niewiadoma.

Cytuj:
Po pierwsze, kto powiedział, że ta drużyna z miejsca ma wygrać wszystko? Po drugie, Calderón sprowadził dwa lata temu Drenthe, Saviolę, Metzeldera, Sneijdera, Robbena, Heinze - i było zajebiście. Perez sprowadza naprawdę klasowych i najlepszych na świecie piłkarzy i to na te pozycje, które wymagały wzmocnienia - jest pajacem. Wybacz, ale skoro transfer takiego Kaki, Ronaldo, Benzemy czy Alonso uważasz za głupotę, to gratuluję.
To co jest głównym celem Realu na ten sezon? Odebranie tytułu mistrza Hiszpanii Barcelonie czy wygranie LM na Bernabeu? Ta drużyna została stworzona by z miejsca wygrywać wszystko co się da. Dlatego jak to powiedziałeś Perez kupuje najlepszych piłkarzy na świecie.

Cytuj:
Jeśli jeszcze bardziej wzmocniona Barcelona nie powtórzy sukcesu z ostatniego sezonu i zostanie pobita przez ten cyrk objazdowy z Madrytu, to będzie się z niej śmiać cała Europa.
W Barcelonie: Caceres - Henrique, Sylvinho - Maxwell, Eto'o - Ibrahimović. To nazywa się odświeżanie drużyny. Wzmocnienia to dopiero nadejdą, bo brakuje dublerów na kilka pozycji. W dodatku w tym sezonie jest PNA.
Jednak nie zmienia to faktu, że pokonanie takiego Realu będzie rzeczą wspaniałą.

Ostatnio edytowany przez Xendriel - 08-08-2009 o 12:47.
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.