Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2009, 16:50   #1
PunisHeros
Użytkownik Forum

PunisHeros's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2008
Lokacja: Polska

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 57
Skille: 79/60
Poziom mag.: 15
PunisHeros ma numer GG 8143499
Domyślny Będąc newbie... (nasze historie)

W tym temacie piszemy, co robiliśmy, kiedy byliśmy newbie... Teraz to jest dla nas głupie, lecz kiedyś to było fajne (kiedy był klimat)...

Ja zacznę ;p

Otóż kiedyś, kiedy wyszedłem na maina (Thais) to odkryłem pewną wioskę nad owym miastem. Zaciekawiony wszedłem do tej wioski i odkryłem że tam jest farma i rosną tam warzywa i owoce! Były tam niewyobrażalne (wtedy dla mnie) marchewki, melony i kukurydza... Rosły tam też krzaczki z jagodami... Zacząłem tam regularnie chodzić po te jedzenie. Kupiłem sobie też niewyobrażalny (też wtedy dla mnie) plecak! Zostawiłem go w depo. Obok farmy był też resp 3 kur i paru świnek . Czasami lootowałem jajka z kur i mięso ze świń. Po paru dniach w moim backpacku miałem już 300 jagód, około 30 marchewek, 15 kukurydzy i około 10 melonów! Miałem też tam około 50 meatów i 30 hamów . Raz zobaczyłem jak ktoś wystawia na depo dragon hamy i spanikowałem! Bałem się, że moje jedzenie też zgnije ;D. Ze strachu próbowałem sprzedać to, ale nikt nie kupował. Potem dowiedziałem się, że to nie zgnije . To koniec tej opowieści (historia jest prawdziwa)

http://tibia.pl/earth.php?x=32241&y=32052&z=7&q=44.37 <--- tutaj ta farma , obok widać zagrodę, ale na mapie respawnu nie wyświetlają się kury i świnki ... Nie wiem czy jeszcze tamto jedzenie się tam respi .

Jak przypomnę sobie więcej historii to napiszę A jakie są wasze historie?

@down
Jeżeli to Greenshore to przepraszam, nie wiedziałem

Ostatnio edytowany przez PunisHeros - 08-08-2009 o 17:05.
PunisHeros jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.