Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $cyz0r
zal widac ze nie wiecie nic o ultrasach!!!!!!! moja ekipa jechalismy w 15 na rynek do gdanska z bejsbolami!!!!!!!!!! ciekawe ktury z was powturzybly mi to prosto w oczy forumowe kozaki. najpierw zobaczcie muj avatar i pomyslcie z kim tanczycie zanim cos napiszecie bo nie jestescie anonimowi!!!! takie kozaki???/ jest ktos chetny na ustawke???/ PISAC NA PRIV KOZAKI
get a life a nie tibia tylko
|
gratuluje odwagi , w 15 pewnie powtórzyłbym ten pomysł ale i tak wymaga to odwagi , wiec ci gratuluje.
ja kiedyś pojechałem w bluzie Legii do Białegostoku

na moje szczęście znaleźli się kibice Jagi tacy którzy mi powiedzieli ze mam 15 minut by dotrzeć na dworzec ale to pewnie temu ze nie chcieli gówniarza bić , bo co to za wyzwanie 14 latek ;D
PS. pozdrawiam ich przy okazji ;D
a i jak się tam przez miesiąc uczyłem to powiedziałem paru kolesiom z klasy za kim jestem , ale oni okazali się w porządku i zostawili to dla siebie , od tamtej pory na temat piłki nożnej nie wchodziliśmy.
w rl mógłbym ci powiedzieć to co mowie na forum , jestem pewny w 99,9 % ze dostał bym wpierdol ;D ale i tak wole umrzeć w walce niż jako stary dziad w łóżku. A jeżeli naprawdę aż tak bardzo chcesz komuś dać po pysku to możemy się spotkać , tyle ze ja daleko jeździć nie będę z racji wieku i braku niepotrzebnych pieniedzy.
tylko pytanie ,
-co ci to da?