Temat: Ultras
Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2009, 23:56   #221
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
to jest tak samo jak w dawnej Polsce pojedynki miedzy szlachcicami , tłukli się miedzy sobą , jak trzeba było to razem pili a jak było zagrożenie to walczyli razem.
Ej no bez przesady... Nie porównuj różnych epok... Poza tym walka między szlachcicami (skądkolwiek to wziąłeś, pierwsze słyszę o czymś takim, może lekcje histy przespałem) to co innego (już sam fakt porównywania dość ważnych osobistości do... powiedzmy sobie szczerze, mi, przeciętnemu mieszkańcowi Ziemi niezaznajomionego z tematem kibice kojarzą się z chuliganami co klną i niszczą [nasze kochane "stereotypy", znam ten ból]).

Każdy ma prawo interesować się czym chce i być za tym zespołem za jakim sobie chce, a osobom trzecim nic do tego. Takie "akty agresji" są tylko dowodem niedojrzałości, i naprawdę nie dziwicie się, że jesteście traktowani tak jak jesteście. Z takich powodów bójki nie są normalne. Nie w XXI wieku.

I nie próbuję tutaj nikogo obrażać... Po prostu mówię jak jest. Smutne lecz prawdziwe.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.