Hey ludzie hola hola bo widzę, że się Wam prawie wszystkim w dupach poprzewracało... Nie ogarniam jak możecie się śmiać z czyjegoś wyglądu, a co to jego/jej wina, że się taki urodził??? Idź kozaku jedne z drugim i spójrz w lustro... A już kompletnie nie ogarniam ludzi, którzy sami się boją pokazać swoich fotek, a wrzucają fotki innych szydząc z nich... Goratel ogarnij się człowieku, tyle Ci powiem...
@Xaszkil
Fajna się wydaje ta laska na foto ;P I słyszałem że w KrK będziesz jakoś za niedługo, więc synu daj znać, a nie jak w zeszłym roku... Nie bój się, nie gryzę xD
@Frox
Nie myśl, że czasem staje w Twojej obronie bo sobie czymś u mnie zasłużyłeś, ale po prostu mnie denerwują ludzie, którzy robią to co opisałem powyżej... Robię to w interesie wszystkich
Żeby nie było bez ss, mam taką twarz jaką mam, i się jej
NIE WSTYDZĘ !
Skaczę w zbożu, bo mi się tak podoba, nie chcesz, nie oglądaj, nie komentuj...
Mam cash i krzywą japę, wyzywasz mnie za to, że mam krzywą japę, czy dlatego, że zazdrościsz mi cashu??? Zastanów się i sam sobie odpowiedz na to pytanie... Ja znam już odpowiedź...
Jestem brudny bo się nie myje, przeszkadza Ci to? Zapewne zaraz walniesz komentarz, że mnie na wodę nie stać, i mama mnie nie kocha... Zrób to, ulżyj sobie, bądź idolem kilku trolli z forum, oraz idiotą dla tysięcy normalnych ludzi...
Pozdro all, Yours B's