Nie zgadzam sie z twoje poradnikiem w wielu kwestiach. Po pierwsze,uważam, że bicie bogów knightem było
najoplacalniejszym huntem spośród wszystkich potworów. A to ponieważ 120 ek na softach cisnął tam bez manasów wyciągając rody,dużo gp i czasem p arma. Palladyni rownież nie mieli żadnych problemów z tym potworem,gdyż miał bodajże 30% przeciwko fizycznym. Po uptadzie, nie wiem dokładnie ktorym,chyba poł roku temu, potwory te mocne polepszyli,dlatego na wiekszości serwerów nie są już tak oblegane. (Kiedyś,aby sie dopchać musiałeś mieć władze/uczciwego kolesia co by ci napisał jak skończył).
Jak jest teraz? Sprawdzałem sam. Najpierw 170 ek traciłem manasy,co wydało mi sie nie opłacalne, palladynem nie było tak źle,aczkolwiek istnieją lepsze alternatywy expa.
Czytałem w Twoim poradniku ze magiem i druidem można expic tam już na 40 levelu. Jesteś taki pewny? Nie wydaje mi sie, aby 40 elder poradził sobie z 2-3 bogami "bez problemu",a często po zakupie manasów, wyropaniu sie itd. tak jest. Dodam rownież, że 60~ elder druid ma czasem z nimi problemy i szczerze wątpię że robi sie tam "mega kase".
@Edit
Na nisko levelowej profesji również bardzo utrudniona jest walka,ponieważ bogi często paraliżuja i same wrzucają na siebie haste,przez co bardzo szybko nas doganiaja
@ Autor
Nic ofensywnego przeciw Tobie,po prostu wydaje mi sie ze zbyt podkoloryzowałeś te potwory.