Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2009, 19:34   #13698
Mietek11
Użytkownik Forum

Mietek11's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: Kraków

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea <3
Poziom: 74
Skille: 15/25
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kamil_MAGICIAN Pokaż post
Witam,
posiadam postać (jw. 62 MS na świecie non-pvp) bardzo proszę o podanie jakiegoś sensownego (czyt. ~60-100+k/h) miejsce bez waste. I nie mówcie mi, że kupiłem tą postać ponieważ jest moja w 100%, a PACCa mam od niedawna dlatego dokładnie nie znam wszystkich miast itp. Do teraz expiłem na nowym Dragon Lair w Darashi, nie było tam tak źle exp w miarę przyzwoity, ale z zarobkiem był problem. Zdarzało się, że mi się zwracało nawet z profitem 3k+, ale bardzo rzadko... Zazwyczaj jestem jakieś 3k na minusie =( Jest o to 1 woi za mało =/ A ja chciałbym miejsce gdzie mógł zawsze wyjść co najmniej na zero, oczywiście mile widziany duży zarobek xd

Może też być miejsce jak np. Necro gdzie raz wyjdę na minus, a innym razem (jak lotną boszki) na spory plusik i mi się zwracają poprzednie wyprawy oraz mam profit.

Niestety próbowałem już na Necro/Hero w Yalahar i bardzo słabo to wygląda, expie tam 3dni i zawsze jestem na minusie. Nie spadła żadna część c seta a o boszkach nie wspomnę - NIC.

A co do tombów to wypadają chyba najgorzej z tych trzech miejscówek, totalne waste.

Bardzo proszę doświadczonych MS'ów o poradę.
Nie ma takiej mozliwosci, dobry exp magiem bez waste nie istnieje, zwlaszcza, ze udupili workery. Siedz na ancientach albo wastuj, taki masz wybor.