Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2009, 17:51   #13
Esoxusek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 06 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brtek00 Pokaż post
hehe ja miełem tez fajne historie moja pierwsza postać w tibi za tibi 7.1? bodajże albo 7.0 nie pamiętam grałem wtedy w Cafejce internetowej ponieważ nie miałem jeszcze kompa :d ziomki z cafe mnie i mojego kolegę namówili Pierwsza postać została zalożona na Titani robiłem roka dość długo tez miałem na początku problemy z wychodzeniem po drabinie albo mysłalem ze jak stoję na Bagu to potwory mnie rzadziej trafiają :d chodziłem z sabra do 7 lvla potem kolega ogarnięty który nauczył mnie w tibie grac zrobił mi questa na carlin sworda :d wyszedłem jakoś na maina :d zrobiłem swoja pierwsza profesie Knighta i poszedłem do miasta Carlin ponieważ tam byli moi koledzy :d pamiętam jak sobie chodziłem po terenach carlin i doszedłem do kopalni dwarfów znalazłem soldier helmet to myślałem ze to jest jakiś super helmet i cały dzieś się podneicałem o nim Xd albo jak kolega porzyczył mi serpent sworda to dopiero bylo :d haha kupilem do kolegi 30 paladyn to byl bodajze brass armor za 500 gp xd ale o dziwo już od początku umiałem lowić ryby i nigdy mi się nie zdarzyło żebym wędke do wody wrzócił :d pamiętam to do dziś jak balem sie Dwarfów i uciekałem przed nimi :d a raz poszedłem z kolega tym 30 palkiem do kopalni dwarfów nic nie bilem bo się balem ze mnie zabiją :d a kolega i paru innych kumpli wybijali all wreście doszliśmy do zejścia na Soldki zobaczylem ciała soldow to zrezygnowałem ze strachu i uciekłem sam przez kopalnie pamiętam do dziś jeszcze ze jak uciekałem sam przez kopalnie to goniło mnie wiele dwarfów a ja się ich balem i uciekałem xd prawdopodobnie dlatego się bałem nowych potworków bo wcześniej padlem kilka razy od HUntera na goblinach obok Ab :d na początku myslałem że to gracz i pisałem do niego i się pytałem dlaczego mnie bije hehe i tak wbiłem moim pierwszym kina na titani do 12 lvla :d potem zrobiłem druida :d i nim wbilem bodajże 11 lvl do hmm wtedy hmm runka brała 70 many? chyba cos takiego :d I wam powiem z jednej strony chciał bym wszystko o tibi zapomnieć ponieważ jak się nic o niej nie wiedziało to grało się jakoś tak przyjemniej z klimatem a teraz wiem prawie o niej wszystko i juz nie gram nie daje rady poprostu mnie już nudzi ale szczerze to nie jest wcale taka zla gra :d i potem grałem w tibie i gralem z przerwami na counter strike 1.5 i potem 1.6 rożne gry mmorpg lineage ,wowy itp otsy,szczególnie z kumplami jakieś pvp enfo 1/1 bo w tibi pvp jest najlepsze :d i jakoś tak grałem rl tibia/otsy/inne gry az do hmm.. nie wiem nawet chyba ostatniego miecha jakaś cipa mnie ojebała na pacca :d i postanowiłem przestać grac ale pewnie kiedyś jeszcze wróce a jak narazie ogarniam otsy z kumplami :d ELo
o qzwa najdłuższe zdanie jakie widziałem
Esoxusek jest offline   Odpowiedz z Cytatem