Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2009, 16:38   #1
miszcz78
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 08 2009

Domyślny Skąd nienawiść do policji?

Zastanawiam sie skad bierze sie wrogosc do policji, na murach napisy JP na 100000%, HWDP, a z telefonow mlodych gniewnych "wychowanych przez ulice" leci ostry bit, najczesciej Firma, Peja lub Popek. 99% z tych gangsterow nigdy nie miala zadnych starc z panami w niebieskim, a po pobiciu czy okradzeniu pierwsze co zrobia to zadzwonia na 997...
Co wy o tym myslicie?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
HWDP, tak mnie wychowała ulica, ojca mi zamknęli, 100%, yo.
ten post sie kwalifikuje pod raport.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gordorczyk Pokaż post
robimy se jaja- ciagle powatrzamy ze kazdy pies to faja
(wielbiciele policji darujcie sobie wasze marne komentarze na temat tego tekstu)
ten tez!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen Pokaż post
Niebiescy mają alergię na kibiców w szalikach, nawet gdy nic nie robisz mogą cię spotkać nieprzyjemności z tego powodu
wiekszosc szalikow sama sie prosi o agresywna interwencje.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Awangardowy_Kaloryfer Pokaż post
Ja tam lubie policje bo są bardzo mili raz jak ich zpotkalem to powiedzieli ze w wiezieniu bylbym wart karton fajek ! widzicie nie wiem dlaczego ich nie lubicie

pozdrÓÓfki
widze ze sie w koncu doigrałeś...

nie chce obrazac fanow Popka, ale jak tego mozna sluchac... "wez do reki jointa i zajeb macha, uhu uhu aha aha..."

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterofPuppets Pokaż post
Niby w jaki sposób ? Szalik ma być szalikiem a psiarni nic do tego. Trzeba być dumnym ze swojej przynależności do klubu i mieć odwagę to okazać.
szalik dla smerfow oznacza agresje - mowiac po tibijsku - zapalenie skulla, mowiac po popkowemu - zaraz ci za***bie w czache, uhu uhu, ahe ahe. joł.

PS. W zyciu bym nie pomyslal, ze ten temat osiagnie taka ogladalnosc

Ostatnio edytowany przez miszcz78 - 11-08-2009 o 20:32.
miszcz78 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.