Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2009, 20:15   #34
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992 Pokaż post
Hmmm czytam i czytam, i dziwię się, że tylko mnie omijają „źli” policjanci (a parę razy miałem z policjantami do czynienia). Mnie jakoś zawsze traktowali normalnie, bez wrogości. Nie dziwię się im że jak widzą jakiegoś dresa włącza im się tryb „uwaga, to pewnie jeden z tych którzy bazgrzą po murach >>HWDP<<”
Nigdy nie miałem głowy zgolonej na łyso ani dresu na sobie. Ani innych rzeczy kojarzących się z tą subkulturą. A na pytanie odpowiadałem grzecznie, bo po co się kłócić? I jak mi to wytłumaczysz? Do spięć dochodziło wielokrotnie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
No w sumie dobry pomysl - niech policja, wojsko, sluzba zdrowia i straz pracuja za darmo.
Świetnie odwróciłeś kota ogonem Tylko co do całej sprawy mają ich zarobki? Bo pierwszy o tym wspomniałeś. Dziś (tak mi się wydaje) dużo ludzi idzie do służb mundurowych nie dla tego by pomagać, ale by mieć szybko emeryturę..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Poza tym co, człowiek może pobić policjanta, ale policjant nie może go stuknąć pałką (w obu przypadkach druga strona "nic nie zrobiła")?
Chyba na odwrót. Spróbuj uderzyć policjanta to zobaczysz co będzie w sądzie. A jaka miła jazda na komisariat... Chociaż w tym wypadku się akurat im nie dziwię.

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem