Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992
Hmmm czytam i czytam, i dziwię się, że tylko mnie omijają „źli” policjanci (a parę razy miałem z policjantami do czynienia). Mnie jakoś zawsze traktowali normalnie, bez wrogości. Nie dziwię się im że jak widzą jakiegoś dresa włącza im się tryb „uwaga, to pewnie jeden z tych którzy bazgrzą po murach >>HWDP<<”
|
Nigdy nie miałem głowy zgolonej na łyso ani dresu na sobie. Ani innych rzeczy kojarzących się z tą subkulturą. A na pytanie odpowiadałem grzecznie, bo po co się kłócić? I jak mi to wytłumaczysz? Do spięć dochodziło wielokrotnie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon
No w sumie dobry pomysl - niech policja, wojsko, sluzba zdrowia i straz pracuja za darmo.
|
Świetnie odwróciłeś kota ogonem

Tylko co do całej sprawy mają ich zarobki? Bo pierwszy o tym wspomniałeś. Dziś (tak mi się wydaje) dużo ludzi idzie do służb mundurowych nie dla tego by pomagać, ale by mieć szybko emeryturę..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Poza tym co, człowiek może pobić policjanta, ale policjant nie może go stuknąć pałką (w obu przypadkach druga strona "nic nie zrobiła")?
|
Chyba na odwrót. Spróbuj uderzyć policjanta to zobaczysz co będzie w sądzie. A jaka miła jazda na komisariat... Chociaż w tym wypadku się akurat im nie dziwię.