Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2009, 22:05   #92
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DarkCieniuZiom Pokaż post
Drogi Lasoochu ; )) . już ci mówie wracał on z LECHI z meczu i dostał kurwa pałą za stanie w tramwaju pro elo fajni policjanci neee? ;x
Cóż, nie mówię, że nie dostał. Mówię, że nigdy nie widziałem policjanta w żadnym środku komunikacji publicznej, dlatego nie chce mi się w to wierzyć.

Cytuj:
Nie znasz mnie nie wiesz jakie mam pojęcie o muzyce więc s*******aj oby daleko
A mi się zdaje, że bardzo dobrze wiem, jakie masz pojęcie o muzyce:

Cytuj:
Myślicie że ja słucham tylko JP na 100% ? pro gejmery . Wzr,Wwo,Nagły atak spawacza,paktofonika,pokahontaz,tes,piec dwa debiec,kaliber 44 ,pezet,peja i duzo duzo innych koxy
Chociaż Kaliber 44 i Paktofonikę szanuję.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor Pokaż post
Lasooh, ja też nie widziałem, ale od kolegi (!) słyszałem, że raz autobus zatrzymali i do niego wsiedli. Nie wiem, z jakiego powodu. Historię mi opowiedział, bo akurat miał przy sobie marihuanę, więc można się domyślić, jak się czuł Także ta część historii (że policja była w tramwaju) może być prawdziwa.
Cóż, teoretycznie mogą nagle stanąć pod Twoimi drzwiami z nakazem, nie? Nadal jest to odosobniony przypadek.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen Pokaż post
A ja widziałem, prawie za każdym razem gdy wracam z meczu. I naprawdę nie trzeba prowokować, wystarczy mieć szalik na szyi żeby usłyszeć chłodne "wszyscy w szalikach wy*******ać z autobusu", a wracanie przez pół miasta z buta nie jest fajne.
Naprawdę robią coś takiego? Nie wiem, u mnie w wiosce (Opole) po meczu raczej ludzie wracają pieszo (wiem, bo bywam 'po drodze') i się nie afiszują aż tak szalikami... przynajmniej takie odnoszę wrażenie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gordorczyk Pokaż post
co kogo obchodza murzyny w usa? jestem z Polski wiec slucham polskiego rapu
Trochę śmieszne stwierdzenie. Ja jestem z Polski i słucham muzyki, która mi odpowiada, a nie polskiej muzyki (chociaż ze dwa zespoły się pokrywają). Przynajmniej tak rozumiem Twoją wypowiedź, że muzyka nie nasza = gorsza.

PS. @DarkCieniuZiom: W ogóle ogarnij się trochę, bo piszesz jak naspeedowany 12-latek po zbyt dużej dawce HG z papierkiem o dysortografii czy innym dysmózgu w ręce.