Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DarkCieniuZiom
Drogi Lasoochu ; )) . już ci mówie wracał on z LECHI z meczu i dostał kurwa pałą za stanie w tramwaju pro elo fajni policjanci neee? ;x
|
Cóż, nie mówię, że nie dostał. Mówię, że nigdy nie widziałem policjanta w żadnym środku komunikacji publicznej, dlatego nie chce mi się w to wierzyć.
Cytuj:
Nie znasz mnie nie wiesz jakie mam pojęcie o muzyce więc s*******aj oby daleko 
|
A mi się zdaje, że bardzo dobrze wiem, jakie masz pojęcie o muzyce:
Cytuj:
Myślicie że ja słucham tylko JP na 100% ? pro gejmery  . Wzr,Wwo,Nagły atak spawacza,paktofonika,pokahontaz,tes,piec dwa debiec,kaliber 44 ,pezet,peja i duzo duzo innych koxy 
|
Chociaż Kaliber 44 i Paktofonikę szanuję.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor
Lasooh, ja też nie widziałem, ale od kolegi (!) słyszałem, że raz autobus zatrzymali i do niego wsiedli. Nie wiem, z jakiego powodu. Historię mi opowiedział, bo akurat miał przy sobie marihuanę, więc można się domyślić, jak się czuł  Także ta część historii (że policja była w tramwaju) może być prawdziwa.
|
Cóż, teoretycznie mogą nagle stanąć pod Twoimi drzwiami z nakazem, nie? Nadal jest to odosobniony przypadek.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen
A ja widziałem, prawie za każdym razem gdy wracam z meczu. I naprawdę nie trzeba prowokować, wystarczy mieć szalik na szyi żeby usłyszeć chłodne "wszyscy w szalikach wy*******ać z autobusu", a wracanie przez pół miasta z buta nie jest fajne.
|
Naprawdę robią coś takiego? Nie wiem, u mnie w wiosce (Opole) po meczu raczej ludzie wracają pieszo (wiem, bo bywam 'po drodze') i się nie afiszują aż tak szalikami... przynajmniej takie odnoszę wrażenie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gordorczyk
co kogo obchodza murzyny w usa? jestem z Polski wiec slucham polskiego rapu
|
Trochę śmieszne stwierdzenie. Ja jestem z Polski i słucham muzyki, która mi odpowiada, a nie polskiej muzyki (chociaż ze dwa zespoły się pokrywają). Przynajmniej tak rozumiem Twoją wypowiedź, że muzyka nie nasza = gorsza.
PS. @DarkCieniuZiom: W ogóle ogarnij się trochę, bo piszesz jak naspeedowany 12-latek po zbyt dużej dawce HG z papierkiem o dysortografii czy innym dysmózgu w ręce.