Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2009, 12:58   #139
Seeleesee1992
Użytkownik Forum

Seeleesee1992's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterofPuppets Pokaż post
Policjant jest osobą społeczną wiec musi zachować pełną kulturę . Klną nauczycielki do Ciebie na lekcji ? Wiec dlaczego oni maja stać ponad prawem, bo maja "zły dzień", a jak sam uslyszy jakiś bluzg to od razu "dokumenciki prosze"
Lekarz też jest „osobą społeczną”. Mimo to za każdym razem gdy coś mi się stało, zostałem baaaardzo chłodno przyjęty w gabinecie. Raz gdy złamałem rękę, zbulwersowany pan doktor, który miał właśnie kończyć dyżur, przywitał mnie słowami „ojjjj kurwa, nie mogłeś sobie tej ręki kiedy indziej złamac?”, a później miał do mnie jakieś wyrzuty że musiał zostać dłużej w szpitalu. Za drugim razem, gdy skręciłem sobie palca spotkałem się z równie chłodnym przywitaniem. Lekarz robił wszystko od niechcenia, jakby badał maszynę a nie człowieka. Rozumiem że teraz powinienem iść na dwór i krzyczeć „Jebać Lekarzy!!!”.

Ofc. Nie mówię że każdy lekarz jest zły i niedobry, po prostu idąc waszym tokiem rozumowania, jak spotkam kogoś złego z określonej grupy społecznej/zawodu, mam pełne prawo ich wyzywać/gnoić/nienawidzić -.-

Ostatnio edytowany przez Seeleesee1992 - 12-08-2009 o 13:32. Powód: literówka :P
Seeleesee1992 jest offline   Odpowiedz z Cytatem