Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2009, 13:46   #141
Ulrikk
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
@Ulrikk: Znam jedną piosenkę 52 Dębiec i ma ona zaszczytne miejsce na moim Zenku - jako jedyna, poza paroma Eminema, piosenka hip-hopowa
Wspomniałem o nich, ponieważ ktoś tu wymienił ich w grupie tych 'gorszych'.

Jeszcze jedno pytanie- mówicie, że Peja też jest taki jotpe100% porównując go do HG, znam mało jego utworów ale wydaje mi się, że to dzieciarnia zrobiła z niego takiego hejtera policji.

@Ashlon
1) Cóż, bez przekleństw raczej nie dotarłoby do nikogo to, że są wściekli. Ale racja, trochę przesadzili.
2) Nie znam Cię, nie wiem jakie podejście masz do przyjaciół- być może przestałbyś się z kimś przyjaźnić, bo boci na tibii, jak niektórzy z tego forum, ale ja zawsze będę trzymał stronę rodziny/przyjaciół. Gdyby ktoś zabił kogoś z mojej rodziny to miałbym głęboko gdzieś, czy został sprowokowany, a gdyby to był policjant tym bardziej.
3) Pewnie rodzina wniosła skargę, ale i tak przegrają, co jest oczywiste w naszym kraju. Cytowany fragment raczej przenośnią nie jest, po prostu chcą się zemścić na zabójcy.
4) Wielu artystów w swoich utworach na pewno nawiązywało do tragedii z ich życia, a w inny sposób raczej by tego nie mogli rozpowiedzieć
5) Hg nie słucham(poza '63 dni chwały'), Peja jest mi znajomy tylko z 'Szacunek ludzi ulicy' oraz 'Być nie mieć', i trochę mu współczuje, bo banda dzieciaków za każdym razem, gdy wymieni słowo 'policja' się podnieca.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.