Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
Nie ma co ukrywac , kibice to duza sila.
|
Według mnie normalny kibic nic nie zrobi. Fanatycy tak. To tak jak z Tibią: prawdziwi gracze z zaciśniętymi wargami przyjmują kolejne rujnujące update'y, a dzieci wciąż się żalą. Naprawdę Albertus, musisz zrozumieć, że mamy XXI wiek, w którym legendarne walki, bitwy, przyciskania rządu itp to przeszłość. Takie coś nie ma szans się wydarzyć, nawet w Polsce.
Cytuj:
I nie wiem co jest z toba , zyjesz w innym swiecie , myslisz ze tu jest tak ze jak ktos cos komus zrobi to sie idzie do sadu i po sprawie , obudz sie , prawo u nas karze za glupoty a na prawdziwe przestepstwa przymykane jest oko.
|
Sugeruję się tym co jest u mnie. Jeśli u was rzeczywiście jest tak jak piszesz, współczuję. Ale po co mieszkać w takim miejscu?
Nie znam cię, więc nie chcę oceniać, ani podważać twojej wiarygodności. Naprawdę trudno mi uwierzyć w te wszystkie sytuacje, ale cóż, może miałem po prostu tak wielkie szczęście mieszkać tam, gdzie mieszkam. Jedno wiem na pewno - nie ma sytuacji bez wyjścia.
Cytuj:
nadal myslisz ze zyjemy w kraju prawa? jestem pewny ze kazdy zna przypadki temu podobne
|
Żyjemy w kraju należącym do UE. Zawsze można się odwołać do najwyższej instancji, procedury w Brukseli przeprowadza się o wiele inaczej niż w zacofanej Polsce. A kilka osób na pewno wyleciałoby na zbity pysk ze swoich stanowisk.